Select your language

Afgelast vanwege Coranavirus: Lezing met een Citroën DS door Zuid-Afrika

Afgelast vanwege Coranavirus

Voor de liefhebbers organiseren wij weer een avondje reisverhalen met een DS. Dit keer over het verre Zuid-Afrika, een land waar je niet gauw met je DS zal gaan rijden. Het is te ver, slechte wegen, links rijden. Kortom: het is te gevaarlijk. Maar zeg nooit nooit. Mark Hidding is zo’n iemand, hij heeft afgelopen zomer met zijn hele gezin een fantastische roadtrip gemaakt in een rechts gestuurde Citroën DS dwars door Zuid-Afrika. Mogelijk hebben jullie al iets hiervan gezien in het clubblad of op zijn Facebookpagina, maar deze avond komt hij daarover live vertellen.
Mark is een echte Citrofiel en maakt al jaren mooie avonturen mee waarover hij smakelijk kan schrijven en vertellen. Hij blijkt het virus van zijn vader overgenomen te hebben, samen hebben ze een indrukwekkende verzameling oude Citroëns Mark schrijft ook voor het blog Route Nationale over zijn zoektochten naar oude Citroëns (Citro Chasse) die tot mijn verbazing nog steeds gevonden worden in Franse schuren. Onder zijn pseudoniem Mark Rueneuf kun je hem ook op Facebook vinden.

Datum: vrijdag 3 april
Aanvang: 19:30 uur, zaal is open vanaf 19:00 uur, verzoek om tijdig te komen om storingen tijdens de lezing te vermijden.
Locatie: Restaurant Bergrust, twee minuten vanaf de A2 vlak boven Maastricht, gratis parkeren voor de deur.
Vliegveldweg 21
6235 NW Ulestraten

Indien gewenst kan er vooraf gedineerd worden op eigen kosten. Een smakelijk driegangen menu kost slechts € 18,95. Zelf reserveren verplicht en op tijd (17:30 uur) komen als je kiest voor het menu, vermeld ook dat je voor de DS-lezing komt. Kijk hier naar de menukaart.

Toegang is enkel voor Snoekenvrienden en leden van de Citroën ID/DS Club Nederland. Introducees natuurlijk welkom en drankjes zijn voor eigen rekening. Deze avond wordt georganiseerd door Frits Hoff van de Snoekenvrienden-Limburg, in samenwerking met regio Zuid.

Aanmelden bij Frits: frits.hoff@gmail.com

 

 

Loading…
Loading…

Bienvenue