Select your language

Lezing koeling en verwarming ID/DS

Donderdag 14 maart

Technische lezing over de koeling en verwarming van de Citroën ID/DS: mogelijke problemen en de oplossingen daarvoor, zowel bij de oudere als bij de nieuwere types. Albert-Jan Bulder en Dago Langen van het Centre Service zullen hun licht laten schijnen over dit onderwerp. Het belooft weer een interessante en leuke avond te worden.

Locatie
Museum Soest
Steenhoffstraat 46
Soest
Navigatie via Google Maps
Aanvang 20:00 uur

Als je de linker oprit neemt (bordje Gildehuis) vind je parkeerruimte. We nodigen je uit om de prachtige zware deuren van de hoofdingang te nemen om vervolgens via de rechterkant naar onze lezingruimte te lopen. De deur van het museum sluit om 20:15 uur. Bel a.u.b. aan/klop op het raam, als je later aankomt.

Abonneren op regio-updates

Leden van de regio Midden kunnen zich abonneren op updates van de agenda van deze regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Midden aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Midden. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

Loading…
Loading…

Bienvenue