Select your language

Lezing Embouteillage de Lapalisse

Maandag 12 februari

We ontvangen Bert en Joop Zantinge, die ons gaan vertellen over de Embouteillage de Lapalisse. In de jaren 50 en 60 was dit een beruchte vakantiefile op de Route Nationale 7. Met de komst van de tolwegen werd het stiller in Lapalisse; ook de plaatselijke middenstand had daaronder te lijden. Zij zijn daar zelf ook bij geweest en ze vertellen ons daar graag over.

Dit tweejaarlijkse evenement Embouteillage de Lapalisse doet oude tijden herleven, natuurlijk met klassiekers uit die tijd. Deelnemers en bezoekers worden verwacht in historische kleding, met hun bagage en vakantieaccessoires. In 2024 is er weer een editie en wel in het weekend van 12 oktober 2024, inschrijven kan vanaf maart. Laat je door Bert en Joop deze avond verrassen. De reis begint om 19:45 uur  in de Paperclip, mis de start niet.

Aanvang 19:45 uur
Inloop vanaf 19:30 uur. We sluiten om uiterlijk 22:00 uur!
Locatie
De Paperclip
Eiberstraat 14-16
Velp

Abonneren op regio-updates

Leden van de regio Arnhem kunnen zich abonneren op updates van de agenda van deze regio . Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Arnhem aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Arnhem. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

Loading…
Loading…

Bienvenue