Select your language

Lezing elektrische 2CV

De regio-avond van de regio Zwolle staat 13 april 2022 in het teken van een elektrische Eend. We hopen dan opnieuw Bob de Jonge bij Citrotech in Oldebroek te ontvangen met een tweede lezing over zijn zelf omgebouwde elektrische 2CV. We zien en horen dan alles over de huidige stand van zaken en de vele problemen van deze omvangrijke klus.

Met een beetje geluk kunnen we dan ook proefritjes maken in zijn E-2CV. Mocht dat (vanwege keuringen) niet lukken, houden jullie dit na de zomervakantie nog tegoed.

Vlak voor de corona-uitbraak in maart 2020 was Bob de Jonge  al voor een eerste kennismaking met z’n E-2CV te gast bij regio Zwolle.

Plaats van handeling:
Garage Citrotech
Elzenweg 18
Oldebroek
Inloop vanaf ongeveer 19:45 uur, start rond 20:00 uur.

Abonneren op updates

Leden van de regio Zwolle kunnen zich abonneren op updates van de agenda van deze regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Zwolle aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Zwolle. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

Loading…
Loading…

Bienvenue