Select your language

Lezing Citroëns zoektocht naar de ideale middenklasser

Dinsdag 16 mei

Thijs van der Zanden van uitgeverij Citrovisie komt ons die dinsdagavond amuseren met zijn intrigerende verhalen en fraaie foto’s. Een ideaal moment om hun nieuwste boek te bewonderen en eventueel aan te schaffen, geschreven door Chris Bronkhorst over de Citroën DS! Nadat Van der Zanden heeft uitgelegd hoe hij erbij kwam om een uitgeverij van Citroën-boeken te beginnen zal hij vertellen over de talloze pogingen die Citroën vanaf midden jaren 50 heeft ondernomen om het gat tussen de 2CV en de DS te dichten. Een verhaal dat veel verder gaat dan de GS die in 1970 op de markt kwam. Met uiteraard de nodige links naar ID en DS. Bijgaande compositiefoto licht al een tipje van de sluiter op.

Wederom een interessante lezing in eetcafé Het wapen van Geulle. Met voor wie dat wil vooraf een gezellig diner, gratis koffie bij binnenkomst, een pauze met een vers getapt (alcoholvrij) biertje en na afloop nog even napraten. Wil je mee eten geef dat dan door per omgaande; vlees, vis of vegetarisch.

Boekverkoop
Wil je meer sappige (Citroensap) verhalen vernemen, koop dan na afloop een van de Citrovisie-boeken die Van der Zanden zal meenemen. Kijk vooral naar het zeer fraaie nieuwe boek van Chris Bronkhorst over de Citroën DS. Geef bij voorkeur op tijd op aan Citrovisie welk boek je wilt hebben om teleurstelling te voorkomen, door een e-mail te sturen naar: info@citrovisie.nl.

Tijden
18:00 uur voor wie wil mee eten is er een tweegangenmenu (zie hieronder).
19:30 uur zaal open voor de anderen, ontvangst met gratis koffie of thee. Deze keer met een bonnetje omdat het niet altijd duidelijk was voor de kassa.
20:00 uur aanvang lezing
21:00 uur een korte pauze

Na afloop nog gelegenheid voor bijpraten.

Locatie
Hulserstraat 10, Geulle, 5 minuten rijden vanaf de A2

Menu van eetcafé Het Wapen van Geulle
Hoofdgerecht: frietjes zuurvlees (zoervleijs) of fish and chips, voor de vegetarische gasten een groenteburger.
Dessert: dame blanche.
Prijs € 17,50 per persoon
Graag doorgeven als je komt en als je mee wilt eten welke keuze. Stuur een e-mail naar:
regio-midden-en-zuid-limburg@citroeniddsclub.nl

Abonneren op regio-updates

Leden van de regio Midden- en Zuid-Limburg kunnen zich abonneren op updates van de agenda van regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Midden- en Zuid-Limburg aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Midden- en Zuid-Limburg. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

 

Loading…
Loading…

Bienvenue