Select your language

‘La Bombe’ Citroën Vereeuwigd door IconiCars

JoinTheTalent – platform voor opkomend grafisch talent – presenteert de ‘La Bombe’ artprint in de serie van IconiCars, met support van Citroën Nederland!

Van elke verkochte La Bombe-artprint gaat vijf euro naar Alzheimer Stichting

Initiatiefnemer JoinTheTalent presenteert de hoogwaardige artprints van IconiCars in minimalistische stijl van het silhouet van de meest iconische auto’s uit de geschiedenis. Nieuwkomer in de serie is de onvergetelijke Citroën DS, door liefhebbers ook ‘La Bombe’ Citroën gedoopt.

De artprints worden in een gelimiteerde oplage van driehonderd stuks aangeboden. De tijdloze prints op hoogwaardig 200-grams papier zijn genummerd en voorzien van een certificaat. Elk model van IconiCars is gekoppeld aan een goed doel, dat gekozen is door het merk van de weergegeven auto. In het geval van de ‘La Bombe’-artprint wordt per verkochte print vijf euro aan de Alzheimer Stichting gedoneerd.

Onder toeziend oog van Kleis Sorgdrager, oprichter van JoinTheTalent en grafisch expert, zijn de ruwe schetsen uiteindelijk vormgegeven in een prachtige print in minimalistische stijl. “De kracht schuilt in het ontwerp – of in dit geval het silhouet – van iconische automodellen, die onmiddellijk herkenbaar zijn. Autoliefhebbers maar ook niet-autoliefhebbers kunnen de ontwerpen waarderen om hun kwaliteit van drukwerk en natuurlijk de kleuren die een daadwerkelijke productiekleur van de getoonde auto tonenDe prints laten zich makkelijk opnemen in diverse interieurstijlen door de ruime keuze in kleur en modellen.” aldus Kleis Sorgdrager van JoinTheTalent en Marc van Domburg Scipio van IconiCars.

IconiCars en JoinTheTalent zijn trots op de eerste samenwerking met Citroën Nederland en de Alzheimer Stichting. De 300 exemplaren van de artprint worden in eerste instantie aangeboden op de website van JoinTheTalent (zie link onderaan). Verdere modellen in de serie zullen in het eerste kwartaal van 2019 worden gelanceerd.

Shop website JTTwww.jointhetalent.nl/art-producties

Instagram-pagina IconiCarswww.instagram.com/iconicars_prints/

Voor meer informatie en beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Marc van Domburg Scipio, marketing & communicatie. E-mail: marcvandomburgscipio@gmail.com, tel.nr: 06 2907 2134

 

Loading…
Loading…

Bienvenue