Select your language

La Bombe Citroën 05/22

LBC 419 mei 2022

Door logistieke problemen verschijnt het mei-nummer van La Bombe Citroën later deze maand.

Sfeerimpressie voorjaarsrit 10 april

Fotograaf Eric Keyzer en zijn partner Carin Stevens reden op zondag 10 april mee met de rit van regio Noord-Holland naar het voorjaarsevenement. Vertrek in Amsterdam-Zuidoost met een sliert van twintig auto’s naar Baarn. Ze maakten een fotoverslag.

Kennismaking met een Citroën DS23 Pallas uit Zuid-Afrika: origineel eendengroen

De groene DS van Leo de Vries is klaar voor gebruik. Nog geen jaar geleden kwam hij in contact met de eigenaar van deze schone slaapster. Het bleek niet eenvoudig om een auto die haar oorsprong heeft aan de andere kant van de wereld naar huis te halen, maar het hele avontuur was absoluut de moeite waard.

Wat sta je nou te kijken Pannekoek?

Zeg maar Agaath is een ultieme feelgood roman van Margôt Ros en Jeroen Kleijne. Het gaat over de hoofdpersoon Agaath, een dame van 78 jaar die zich klaarmaakt om naar een seniorenflat te verhuizen. Ze moet haar villa in Zuid opruimen en dankzij een advertentie in de supermarkt krijgt ze hulp van de 18-jarige vakkenvuller Karim. Door deze bijzondere ontmoeting verandert het leven van Agaath compleet. Ze gaan samen lol trappen en daar komt de witte DS in het verhaal. Zij wordt steeds meer een puber en hij wordt langzamerhand volwassen. (NB boekbespreking)

Dit is slechts een kleine greep uit het meinummer. Uiteraard zijn alle 56 pagina’s van dit nummer weer gevuld met DS-verhalen, nieuws, links en advertenties. La Bombe weer bomvol!

Loading…
Loading…

Bienvenue