Na het kampeer weekend op Texel in 2017 is ons vele malen gevraagd: komt er een vervolg in 2018? Welnu: Ja! Wederom verblijven op camping de Krim, gelegen tegen Cockdorp aan, vlakbij de zee. We hebben als regio Noord een heel veld gereserveerd, zodat iedereen met auto en tent of caravan bij elkaar kan staan. Ook zijn er -beperkt- mogelijkheden om een trekkershut te huren. En er zal o.a. een rondrit en een barbeque georganiseerd worden. Hopelijk tot zien op Texel. Opgeven voor dit kampeerweekend is gewenst en dat kan via het mailadres regio-noord@citroeniddsclub.nl. Geeft daarbij aan met hoeveel personen je wilt komen en of je liever wilt kamperen of in een trekkershut/stacaravan wilt overnachten. Nadere informatie volgt na aanmelding.

De Citroën ID/DS Club Nederland spant zich in bij het gebruik van foto’s en teksten voorafgaand aan publicatie met eventueel rechthebbenden tot overeenstemming te komen.
Wanneer iemand desondanks meent aanspraak te kunnen maken op rechten van gepubliceerd materiaal op deze website, dan kunnen deze zich melden bij de redactie binnen vier weken na publicatie.


By STUDIO ARENS