Select your language

Filmavond: Les Choses de la Vie

Donderdag 21 november

Victor Benschop verzorgt voor ons een filmavond met de rolprent Les Choses de la Vie. Heerlijke film van filmregisseur Claude Sautet uit 1970 met als hoofdrolspelers Michel Picoli en Romy Schneider. Een ondernemer van middelbare leeftijd krijgt een fataal auto-ongeluk op het moment dat hij eindelijk zijn keus heeft gemaakt tussen vriendin en echtgenote. In de laatste minuten voor zijn sterven trekt zijn leven aan hem voorbij… Na het verkeersongeval volgt een rit in een prachtige Citroën DS ambulance. Met fantastische flashbacks vanaf de brancard. De spectaculaire scène waarin de Alfa Romeo Giulietta Sprint crasht kostte tien dagen om te filmen. Aan het stuur zat stuntman Gérard Streiff.

Locatie
Museum Soest
Steenhoffstraat 46
Soest
Navigatie via Google Maps
Aanvang 20:00 uur

Als je de linker oprit neemt (bordje Gildehuis) vind je parkeerruimte. We nodigen je uit om de prachtige zware deuren van de hoofdingang te nemen om vervolgens via de rechterkant naar onze lezingruimte te lopen. De deur van het museum sluit om 20:15 uur. Bel a.u.b. aan/klop op het raam, als je later aankomt.

Abonneren op regio-updates

Leden van de regio Midden kunnen zich abonneren op updates van de agenda van deze regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Midden aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Midden. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

 

Loading…
Loading…

Bienvenue