Select your language

Filmavond Hibernatus

Donderdag 6 juni

Een leuke en nostalgische filmavond in onze regio met een Louis de Funès-film (Hibernatus) en vier DS’en in de bijrollen. Ambulance coördinator Victor Benschop verzorgt deze avond. Hibernatus is een Franse komedie uit 1969 met Louis de Funès in de hoofdrol, geregisseerd door Edouard Molinaro. De film heeft als Nederlandse titel Vriezen We Dood, Dan Vriezen We Dood.
Heerlijke film in een drie versnellingen lager tempo en zonder house muziek.  Tijdens een Frans-Deense Noordpoolexpeditie wordt het lichaam ontdekt van een man die daar 70 jaar eerder verzeild is geraakt. Hij wordt ontdooid en herkend door zijn kleindochter en haar man. Ze besluiten hem in huis te halen, hoewel de arts dat afraadt, maar verzwijgen dat hij 70 jaar in het ijs heeft doorgebracht. Genoeg ingrediënten voor de humor van Louis de Funès met een hoog Citroën DS-gehalte.
Opmerkelijk is dat in de film alle drie de verschillende modellen van de Citroen DS als Break Ambulance Usine voorkomen: een bruine eerste neus (rond 1961), een roomwitte tweede neus (rond 1965) en een witte derde neus (rond 1968). Het zijn laagdaks-uitvoeringen.
Let op: andere dag en locatie dan gebruikelijk, namelijk op donderdagavond
Zaaltje bij Café The Old Pal
Oostwaarts 4
Zoetermeer
Zaal open 19:30 uur
Aanvang 20:00 uur
Dit keer consumpties voor eigen rekening bij de bar.
Parkeertip: de parkeergarages Duitslandlaan of Luxemburglaan (eerste twee uur gratis) zijn op drie minuten loopafstand. Je kunt ook parkeren op de Markt. Dat is wel betaald parkeren voor € 2,85/uur van 9:00 – 23:00 uur.

Abonneren op regio-updates

Leden van de Regio West kunnen zich abonneren op updates van de agenda van deze regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio West aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio West. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

Loading…
Loading…

Bienvenue