Select your language

Excursie De Biesbosch

Zondag 11 augustus

De regio Zeeland organiseert op 11 augustus aanstaande een rondvaart dwars door Nationaal Park de Biesbosch. Het is een unieke natuurbeleving vanaf het water. Niet zomaar een rondvaart maar met een luxe lunch aan boord van M.S. de Zilvermeeuw. We vertrekken om 10:30 uur vanuit de haven van Drimmelen (Biesboschweg/Havenkade). De Biesbosch behoort tot een van de grootste waardevolle natuurgebieden van ons land en mag zich ook Nationaal Park noemen. De Biesbosch is eigendom van Staatsbosbeheer die zorg draagt voor verdere natuurontwikkeling en het project “Ruimte voor de rivier” waarbij overtollig water uit de rivieren wordt opgevangen. Ook zijn er in de Biesbosch belangrijke spaarbekkens voor de drinkwatervoorziening. Kortom een mooie gelegenheid dit gebied te ontdekken.
Het is wel noodzaak te reserveren. Kosten inclusief luxe lunch bedragen € 47,50 per persoon. Stuur je opgave door naar regio-zeeland@citroeniddsclub.nl Uiteraard kunnen ook deelnemers uit andere regio’s zich aanmelden. Dit dan wel vóór 2 april. in verband met de reservering voor aantal plaatsen.
Kijk hier voor meer informatie.

Abonneren op regio-updates

Leden van de regio Zeeland kunnen zich abonneren op updates van de agenda van deze regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Zeeland aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Zeeland. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

Loading…
Loading…

Bienvenue