Select your language

Coördinator voor de TC gezocht

foto Richard Schmüll

Dankzij activiteiten van de technische commissie ben ik meer en meer bij de club betrokken geraakt en uiteindelijk zo in mijn bestuursfunctie gerold. Dat is gekomen door de sleuteldagen, georganiseerd door de technische commissie.
Ik ben geen autotechnicus en daarom is sleutelen niet vanzelfsprekend voor mij. Met de adviezen van de techneuten durf ik dat wel aan. En op momenten dat ik denk dat het nooit meer goed komt met mijn DS, dan zijn zij de redders in nood. Die sleuteldagen zijn ook nog eens heel gezellig. We helpen elkaar en geven anderen ongevraagd advies, wel altijd in een gemoedelijke en vrolijke sfeer. De TC organiseert nog veel meer activiteiten. Denk aan de cursussen waar je de ins en outs leert van onze DS. Lees het vorige nummer van La Bombe Citroën er nog maar eens op na of kijk op onze website. Het is een hele lijst van activiteiten. De technische commissie vormt zo een belangrijke schakel in wat wij als club te bieden hebben.
Maar de ambities van het team reiken verder. Daarom zoeken we een nieuwe coördinator voor de technische commissie. Iemand die het leuk vindt om de technische activiteiten van de club nog nadrukkelijker voor het voetlicht te brengen. Zowel binnen als buiten de DS-club. Het gaat daarbij niet zozeer om de technische kennis van onze auto’s, want die is al ruim voorhanden binnen de TC. Iemand die gevoel heeft voor publieke relaties en nieuwe ideeën genereert en concretiseert. Iemand die nog meer (potentiële) leden trekt naar ons honk in Tull en ’t Waal.
Als je dit leuk lijkt en je wilt hier tijd en energie insteken, laat het mij weten! Hoeveel tijd het je gaat kosten, geen idee. Je krijgt er sowieso veel erkentelijkheid en gezelligheid van de leden voor terug. En je Citroën ID of DS gaat er ook nog eens beter van rijden!

Corstiaan Sonneveld
tel. 06 5787 7095

Loading…
Loading…

Bienvenue