Select your language

Drive-In Cinema ICCCR

Tijdens de zestiende Citroën World Meeting verzorgt de Citroën ID/DS Club een openlucht cinema. Op een scherm van maar liefst 16 meter breed zullen er twee avonden speelfilms worden vertoond.

Op donderdag 11 augustus kan het hele gezin genieten van een Franse verrassingsfilm. Frans gesproken en Nederlands ondertiteld. De toegang hiervoor is voor alle ICCCR-bezoekers gratis en kaartjes zijn niet nodig, breng gewoon je klapstoeltje mee en laat je verrassen door de film en de sfeer van de jaren zeventig.

Vrijdag 12 augustus gaan we nog een stapje verder en toveren we de openluchtbioscoop om in een origineel drive-in-cinema voor maar liefst 100 auto’s! Vanuit je eigen Citroën ouderwets genieten van Fred Zinneman’s The Day of the Jackal? Op de ICCCR 2016 is dit mogelijk. Omdat hiervoor slechts ruimte is voor 100 auto’s willen wij de Day_of_the_Jackal_1973_PosterID/DS clubleden nu al de kans bieden een toegangskaartje te bemachtigen. Voor de eerste 50 aanmeldingen zal er in de tent van de Citroën ID/DS Club Nederland een toegangsbewijs klaar liggen. De overige 50 toegangskaarten worden voor andere bezoekers klaar gelegd en daarbij geldt, wie het eerst komt wie het eerst maalt. Wil je dan ook zeker zijn van een plek om vanuit je DS of andere Citroën de film The Day of the Jackal te zien, stuur dan een mailtje naar icccr2016@citroeniddsclub.nl en geef daarbij je lidnummer en het ICCCR inschrijfnummer door. De film is Engels gesproken en Nederlands ondertiteld. Het geluid kun je net als vroeger beluisteren via je eigen radio en mocht dat niet lukken, dan is er nog altijd de geluidsinstallatie van het filmtheater.

Beide films beginnen rond 21:30 uur. Omdat een openluchtbioscoop nu eenmaal afhankelijk is van de duisternis. Zoals het een echte cinema betaamd zal de hoofdfilm vooraf worden gegaan door een reclameblok, dat voor de gelegenheid volledig zal bestaan uit Citroën-filmmateriaal.

Nogmaals: Wil je zeker zijn van een plek om vanuit je auto de film The Day of the Jackal te zien, stuur dan een mailtje naar icccr2016@citroeniddsclub.nl en geef daarbij je lidnummer en het ICCCR-inschrijfnummer door.

Hieronder een fragment (je ziet in Middachten de originele Engelstalige, Nederlands ondertitelde versie op de ICCCR) uit de film. Klik hier voor het achtergrondverhaal bij deze film.

 

Loading…
Loading…

Bienvenue