Select your language

De grote Frankrijk-quiz

Woensdag 17 februari 2021

20:00 uur voorbereiden en aanmelden MS-teams
20:15 uur start van de Kahoot Frankrijk-quiz

De grote Frankrijk-quiz een alternatief voor de vervallen lezing van Mark Hidding. De vorige quiz is goed bevallen in combinatie met de MS-Teams meeting. Velen van jullie zullen aan het werken vanuit huis al gewend zijn, dat blijkt toch eigen best prima te gaan. Vandaar nu weer een quiz in digitale vorm, maar dan nog gemakkelijker vanuit je eigen stoel thuis! Ook de rest van het gezin kan meedoen, want het zal niet specifiek over Citroën of je ID of DS gaan, maar het is een algemene quiz over Frankrijk.
Voor deze pubquiz maken we gebruik van de applicatie Kahoot. Er hoeft niets geïnstalleerd te worden. Het leuke is dat iedereen tegelijk speelt (via zijn eigen smartphone of tablet) en dat de score online automatisch bijgehouden wordt. Als iedereen juist antwoordt, dan krijgt de snelste antwoorder de meeste punten. Heel safe, heel leuk en super gemakkelijk! Wat wel nodig is een beeldscherm waarin je bent ingelogd via MS Teams, daar zien we elkaar en worden de vragen op afgebeeld. Voor die Teams afspraak krijg je van mij een uitnodiging, ook hier hoef je niet per se iets te installeren.
Natuurlijk zorgen we ook weer voor leuke prijzen, die je thuisgestuurd krijgt. Heb je zin om aan deze Frankrijkquiz mee te doen? Probeer het gewoon en vraag de rest in huis ook mee te doen en meld je uiterlijk tot en met maandag 15 februari aan door een mail te sturen naar regio-noord@citroeniddsclub.nl.

Je krijgt uiterlijk dinsdag 16 februari een bevestiging van de inschrijving met verdere instructies. Alvast succes toegewenst!

Loading…
Loading…

Bienvenue