Select your language

De camping op in de Achterhoek

Vrijdag 5 t/m zondag 7 juli

We hebben dit jaar weer een kampeerweekend gepland en wel van 5 tot en met 7 juli. Dit jaar gaan we dat samen doen met onze zusterclub van de Traction Avant. De plaats is Boerencamping Remmelink in Drempt in de Achterhoek. In tegenstelling tot afgelopen jaren zijn de campingkosten nu voor jullie zelf.
Kijk hier voor prijslijst.

Uiteraard is er weer de mogelijkheid allerlei zaken samen te doen.
Het programma is op zijn Frans: niet te veel en veranderlijk.
Vrijdagmiddag: aankomst, ‘s avonds gezamenlijk koken en eten en socializen.
Zaterdag: activiteit (afhankelijk van locatie camping), barbecue.
Zondag: geen programma, vertrekdag.
Dit wekend is een initiatief van twee Citroën-clubs, dat wil je niet missen. En natter dan de afgelopen week kan het bijna niet worden, rond juli is de neerslag vast op.

Omdat juli in het hoogseizoen valt voor de camping hebben we vooralsnog een beperkt aantal plaatsen gereserveerd. Geef je zo snel als mogelijk op zodat we het aantal gereserveerde plaatsen misschien nog kunnen uitbreiden, want vol is vol.

Opgeven doe je door een e-mail te sturen naar Frans Ledoux: ledoux64@gmail.com

Abonneren op regio-updates

Leden van de regio Arnhem kunnen zich abonneren op updates van de agenda van deze regio . Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Arnhem aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Arnhem. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

Loading…
Loading…

Bienvenue