Select your language

Citroën Markt Noord

De afgelopen vier markten van Citroën Markt Noord hebben naar ons idee bewezen dat er behoefte is aan dergelijke markt in het mooie noorden van ons land. Daarom vindt u ook voor de vijfde maal in 2017 hier gelegenheid om uw onderdelen te verkopen en gelijkgestemde Citrofielen te ontmoeten.

Kom naar Uffelte op zaterdag 16 september 2017, zet deze datum vast en kom kijken, kopen en verkopen. Wij rekenen voor de vijfde keer weer op een mooie opkomst van veel liefhebbers met hun Citroens. De entree is gratis. De markt is ook bedoeld voor overige Citroën-activiteiten zoals boeken, autoverhuur, autoverkoop en presentaties.
In Appelscha is, net als elk jaar, ook weer gelijktijdig, een grote oldtimerdag waar duizenden mensen met oldtimers op af komen, dat is op 20 minuten van Uffelte en kan een heel mooie combinatie zijn voor een gezellig dagje uit voor de kijkers/zoekers, ook dit is gratis entrée.

Binnenstaan
Er is zaal waar men overdekt binnen het café restaurant Frederikshaven kan staan en er is uiteraard voor ons natje en droogje van alles te krijgen, sanitair ruim aanwezig.
Een tafel kost € 3.- voor particulieren (max. 2) en/of clubs (max. 1) en € 6.- voor handelaren, maximaal 2 per equipe. De afmetingen van een tafel zijn ongeveer 120 x 60 cm, graag doek ter bescherming tafel zelf meenemen, vette en grote onderdelen graag buiten aanbieden. Gewoon komen = eigen risico, geen garantie op tafel.

Buitenstaan
Geen reservering nodig, er is buiten voldoende ruimte om je onderdelen uit te stallen. Eigen voorzieningen meenemen is dan natuurlijk nodig. Handelaren buiten € 3.- tot 5 meter lengte, boven de 5 meter € 6.- , uw handel dient dan naast de auto in de lengterichting te staan.
Citroëns te koop aanbieden is voor iedereen gratis op het parkeerterrein (ook handelaren, mits er geen onderdelen bij staan), aanwijzingen opvolgen van de organisatie. Citroën gerelateerde sponsoren ook welkom in overleg.

Contact & Reserveren tafels: Wie het eerst komt, die het eerst maalt.
Victor Hund 06 2181 0369, citroenmarktnoord@gmail.com 
Wout van Haaster 0516 769 005, citroenmarktnoord@xs4all.nl
Lars Faber 06 1044 1279, larsfaber@gmail.com

Welkom vanaf 10.00 uur, de markt start om 10:00 uur en sluit om 16:00 uur, om 17:00 uur dient alles ontruimd te wezen, afval zelf medenemen. Het is niet de bedoeling dat standhouders binnen zowel als buiten tijdens de opening hun standplaats opruimen en het geheel verlaten.

Citroëns parkeren op de speciale Citroën-parkeerplaats. Vreemde merken parkeren achter de wal op de Schapelsteeg in de berm of over de brug op de Egginkstraat in de berm. Dit geldt ook voor tafelhuurders en andere standhouders, per slot van rekening is Citroën het leukst, dus kom er ook mee naar deze markt!.

Lokatie: Café restaurant Frederikshaven , Rijksweg 41, Uffelte, Drenthe, 10 minuten ten noorden van Meppel.

Loading…
Loading…

Bienvenue