Select your language

Barbecue en rondrit

Zondag 23 juni

Barbecue op de boerderij van de familie Reins in Oud Vossemeer. Voorafgaand is er een toerrit over Schouwen en we eindigen op Tholen bij de boerderij.

We verzamelen om 13:00 uur op de carpoolplaats aan de Weg naar de Val 168 Zierikzee. Dan is er nog even de tijd om de meegebrachte boterhammetjes te eten.
De rit begint om 13:30 uur en duurt zo’n 2 à 2,5 uur. De afstand is een kleine 100 kilometer plus de stop. We rijden over Schouwen en Tholen met tussenstop bij een kunstobject waar negen kunstenaars hun werk laten zien in kader van KunstSchouw. Mariët Reins is nog bezig hier wat meer informatie over te krijgen.
Ook willen we een kofferbakverkoop houden op het erf. Zo kan je misschien wat overtollige spullen overdragen aan iemand die er iets aan heeft. Dit voorafgaand aan de barbecue.
Rond 17:00 uur gaan we ons tegoed doen aan de barbecue die opgesteld staat op het erf bij de aardappelloods van Mariët. In de loods mag natuurlijk niet gerookt worden in verband met milieu en brandgevaar.

Opgeven kan bij Jan van der Linden via mail regio-zeeland@citroeniddsclub.nl of via gsm 06 8176 5642. Geef ook eventuele dieetwensen aan en met hoeveel personen me gaan.

De prijs is all-inclusive € 30,- per deelnemer. Gelieve betaling overmaken op banknummer NL30 RBRB 0919141617 (regiobank) t.n.v. H. Hutjens onder vermelding van BBQ 2024.

Abonneren op regio-updates

Leden van de regio Zeeland kunnen zich abonneren op updates van de agenda van deze regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Zeeland aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Zeeland. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

 

Loading…
Loading…

Bienvenue