Select your language

Rit naar voorjaarsevenement

Op zondag 10 april organiseren we vanuit de regio Zwolle een rit over de Veluwe naar het Voorjaarsevenement in Baarn, het Bomencentum met z’n Groene Paviljoen en de Swedish Collection met klassieke Volvo’s.

Het (gezamenlijke) vertrek is gepland om 10:00 uur vanaf de caepoolplaats in Wezep (Zuiderzeestraatweg/Reesweg, naast de A28, afslag 17).
De rit gaat dan in eerste instantie over de A28 naar afslag 14 (Elspeet). Daar kunnen eventueel nog mensen aansluiten waarvoor Wezep te ver omrijden is. De groep stopt daar niet, dus zorg dat je daar uiterlijk om 10 over 10 bent om direct aan te kunnen sluiten als de groep vanuit Wezep aan komt rijden. De rit gaat dan richting Elspeet.
Jan Kok heeft een leuke route uitgezet. We komen tussen 11:30 en 11:45 uur aan bij het Bomencentrum/Swedish Collection in Baarn.

Abonneren op updates

Leden van de regio Zwolle kunnen zich abonneren op updates van de agenda van deze regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Zwolle aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Zwolle. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

Loading…
Loading…

Bienvenue