Select your language

2020 en 2021 uitluiden

Kom op 11 december naar het NZH-Vervoermuseum in Haarlem. Voor een DS-liefhebber is het restaureren niets vreemds. In het museum worden bussen en trams gerestaureerd en tentoongesteld. De liefde voor vervoer en techniek verbindt ons. Om 2021 (en 2020) achter ons te laten, willen wij de leden uit regio Noord-Holland uitnodigen om een toost uit te brengen, met daarbij op de achtergrond een ‘Gele rakker’, de ‘Eagle’, een ‘Boedapester’. Voor de Volendammers onder ons is er een aparte coupé te vinden in de tram, dit in verband met de vis die ook in de tram vervoerd werd.

Vanaf 14:30 uur ben je welkom in het museum. Meld je bij de kassa op vertoon van je Citroën ID/DS Club-pasje, dan hoef je niet te betalen. Je kan tot maximaal drie familieleden of vrienden meenemen. Om 16:00 uur start het besloten gedeelte voor de Citroën ID/DS Club Nederland.

Neem in verband met coronamaatregelen ook je coronatoegangsbewijs (QR code of testuitslag) mee. Uiteraard geldt in het museum ook de anderhalvemetermaatregel.

Het adres van het NZH-Vervoermuseum is A. Hofmanweg 35, 2031 BH Haarlem. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Loading…
Loading…

Bienvenue