zaterdag 26 juni: Sleuteldag, magazijn en clubwinkel geopend

foto: Richard Schmüll

Zaterdag 26 juni: sleuteldag
Magazijn en clubwinkel geopend!

Nu de coronacijfers de goede kant op gaan en de regels steeds meer versoepelen, wordt het ook weer mogelijk sleuteldagen te organiseren, na een noodgewongen pauze van bijna twee jaar. Vanzelfsprekend wordt daarbij verwacht dat we ons aan de dan geldende basisregels houden.
Vanaf nu is er weer elke maand een sleuteldag in de Espace Technique Rob Lageveen in Tull en ‘t Waal, te beginnen op 26 juni en vooralsnog tot en met oktober. De precieze data na juni zullen op de website verschijnen.

Binnen is er ruimte voor vijf tot zes auto’s, buiten voor wel 20… Als je verzekerd wilt zijn van een plek binnen of gebruik wilt maken van een brug, is het verstandig je van tevoren op te geven. (een e-mail naar technischecommissie@citroeniddsclub.nl is voldoende). Dat geldt ook als je redelijk ingrijpende klussen wilt gaan doen of denkt veel hulp nodig te hebben. Je kunt natuurlijk ook komen voor informatie, voorlichting of inspectie, al zijn we daarvoor iedere dinsdagavond eveneens aanwezig.
De leden van de technische commissie staan voor jullie klaar en beschikken over veel kennis, de meesten hebben een ruim 40-jarige (semi) professionele sleutelervaring met de Citroën ID of DS. Door die te delen helpen we jullie graag verder!
Tijdens sleuteldagen is het magazijn ook geopend. Handig voor de sleutelaars: vrijwel alle onderdelen zijn op voorraad. Leden die alleen voor onderdelen komen zijn natuurlijk ook welkom. Het is wel verstandig om dit via een e-mail aan magazijn@citroeniddsclub.nl te laten weten. In verband met beperkte tijd kunnen we dan al eventueel een en ander klaar zetten.

Om de mogelijkheden compleet te maken, is ook de clubwinkel in het vervolg tijdens sleuteldagen geopend. Het volledige assortiment van de clubwinkel is op de website te bekijken. Voor vragen of advies kun je een bericht sturen naar clubwinkel@citroeniddsclub.nl

Wij hebben er weer zin in, hopelijk jullie ook! Het wordt weer eens tijd de mouwen op te stropen, we zien jullie graag verschijnen. Wij zorgen voor koffie en thee, lunch gelieve zelf mee te nemen.
Kom je voor de eerste keer, dan staat hier de routebeschrijving.

Tot ziens in Tull!
Waalseweg 35a
3999 NP Tull en ’t Waal

Magazijn, Technische Commissie en Clubwinkel

 

 

 

Deel dit artikel
  •  
  •  
  •  
  •  
Loading…
Loading…

Bienvenue