ZATERDAG 24 JULI: SLEUTELDAG MAGAZIJN EN CLUBWINKEL GEOPEND!

foto Rob Hoen

Op 24 juli is er voor de tweede keer sleuteldag met openstelling van het magazijn en clubwinkel

Eind juni hebben we voor het eerst sinds lange tijd weer eens een sleuteldag kunnen organiseren in de Espace Technique Rob Lageveen op onze clublocatie in Tull en ‘t Waal. We hebben dat toen gecombineerd met openstelling van het onderdelenmagazijn en van de clubwinkel. En dat is goed bevallen! Dus daar willen we graag mee doorgaan. De volgende datum is op 24 juli. Op die dag kun je van 10:oo tot 16:00 uur weer terecht voor een sleutelklus, onderdelen of artikelen uit de clubwinkel.
Als je wilt komen sleutelen, is het handig om je even aan te melden. Zeker als je gebruik wilt maken van de brug en verwacht veel hulp nodig te hebben. Of zeker wilt zijn dat een essentieel onderdeel op voorraad is. Dit kan via een mailtje naar technischecommissie@citroeniddsclub.nl. Je kunt natuurlijk ook komen voor informatie, voorlichting of inspectie. Hiervoor zijn we trouwens al iedere dinsdagavond – tijdens de reguliere opening van het magazijn –  aanwezig.
De leden van de technische commissie staan voor jullie klaar en beschikken over veel kennis, de meeste hebben een ruim 40-jarige (semi)professionele sleutelervaring met de ID of DS. Door die te delen helpen we jullie graag verder!

Als je onderdelen uit het magazijn nodig hebt, kun je daarvoor ook die dag langskomen, buiten de normale dinsdagavond openstelling om. Het is wel verstandig om dit via een mail aan magazijn@citroeniddsclub.nl te laten weten. In verband met beperkte tijd kunnen we dan al eventueel een en ander klaar zetten.

Het volledige assortiment van de clubwinkel is op de website te bekijken. Voor vragen of advies kun je een mail sturen naar clubwinkel@citroeniddsclub.nl

Wij zorgen voor koffie en thee, lunch gelieve zelf mee te nemen.
Tot ziens op 24 juli in Tull en ‘t Waal!

Magazijn, Technische Commissie en Clubwinkel

Klik hieronder voor de routebeschrijving:
Espace Technique
Waalseweg 35a
Tull en ’t Waal

 

 

Deel dit artikel
  •  
  •  
  •  
  •  
Loading…
Loading…

Bienvenue