Op zaterdag 29 september a.s. organiseren wij weer een workshop 10.000 km-beurt op locatie.

Deze workshop wordt gehouden bij Driessen Citroën en DS Automobiles van de Driessen Autogroep Eindhoven, aan de Pietersbergweg 29 te Eindhoven.

Onder professionele begeleiding van de leden van onze Technische Commissie kun je leren hoe je zelf periodiek onderhoud uitvoert. Tijdig en juist uitgevoerd onderhoud aan je DS is van het grootste belang. Dat ligt voor de hand. Maar dat dit ook leuk kan zijn en met voldoende kennis vrij gemakkelijk zelf te doen is, dat is mogelijk bij minder leden bekend. Wil je leren olie verversen, kleppen stellen, ontsteking afstellen en al het andere wat bij het geven van onderhoud aan de orde komt? Schrijf jezelf en je auto dan nu in voor deze leerzame, maar vooral ook gezellige workshop. -onder deskundige begeleiding – aan je eigen auto. In deze workshop zal de nadruk liggen op het verversen van de olie, doorsmeren, kleppen stellen en controleren van de ontsteking. Daarnaast ontvang je een cursusboek waarin alle controles zijn opgenomen.

Zijn er andere kleine reparaties of modificaties die uitgevoerd moeten worden, zoals bijvoorbeeld het installeren van een 1-2-3-ontsteking, of het vervangen van een lekzak, dan kan in overleg, vooraf bekeken worden of dit op hetzelfde moment mogelijk is.

Geef je op via: technischecommissie@citroeniddsclub.nl. Na inschrijving ontvang je per e-mail alle details. De kosten voor deze workshop bedragen 50 euro. Dit is inclusief lunch, dus boterhammen meenemen is niet nodig. Ook voor koffie, thee en drankjes gedurende de dag wordt gezorgd. De inschrijfkosten dienen vooraf te worden voldaan.

Gebruikte materialen (afhankelijk van wat uw auto op dat moment nodig heeft) worden meegenomen uit ons onderdelenmagazijn en ter plekke contant of per pin met u afgerekend. U moet rekenen op een bedrag vanaf ongeveer 70 euro, voor zaken als olie, oliefilter, pakkingen, bougies etc.

Een heel leervolle, maar vooral ook gezellige dag!

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!

Technische Commissie ID/DS Club Nederland

Opgave en informatie via e-mail: technischecommissie@citroeniddsclub.nl