Voorjaarsrit naar Paleis Het Loo

Waar en wanneer?
Zondag 14 april
De rit zal om 09:00 uur vertrekken vanaf de parkeerplaats van het KFC aan de Tafelbergweg 2B (vlak bij de A2 en het AMC) te Amsterdam, waarna we verwachten tussen 11:00 uur en 11:30 uur bij het paleis aan te komen.

Voorjaar!

Het voorjaar begon al vroeg dit jaar. In februari bereikte het kwik al waardes tegen de twintig graden. De natuur was een beetje in de war. Vogels begonnen te nestelen, bloemen ontloken, bolgewassen staken al vroeg de kop boven de grond en mensen met hooikoorts hadden al vroeg last. Ondanks het vroege tijdstip werd het als heerlijk weer ervaren.
En wat is dan leuker dan op zo’n mooie dag de auto uit de garage te halen en een lekkere rit te maken? Raampje open en individueel langs de bollenvelden of gezamenlijk naar het najaarsevenement van de club. Zoals u al heeft kunnen lezen zal dit evenement plaats vinden op Paleis Het Loo in Apeldoorn op zondag 14 april. Een prachtige locatie en u kunt niet alleen het paleis bezoeken, maar ook genieten van een concours d‘élégance.
Om de dag nog meer inhoud te geven kunt u deelnemen aan een rit vanuit de regio naar Paleis Het Loo. We starten vanuit Amsterdam, de rit start om 09.00 uur vanaf de parkeerplaats van bij KFC aan de Tafelbergweg 2B (vlak bij de A2 en het AMC).
Volgens planning komen we dan tussen 11:00 en 11:30 uur aan bij het paleis aan. De weersverwachting is redelijk goed, zonnetje en rond de 11 graden.
De rit is speciaal voor DS’en gemaakt, er zitten veel drempels in. De route is voornamelijk over 60 km/u binnenwegen, lekker ontspannen genieten van de mooie omgeving! Let wel op bij een paar gevaarlijke kruisingen, graag alle DS’en en inzittenden veilig weer terug ’s avonds. Voor de volledigheid; de Citroën ID/DS Club Nederland heeft geen enkele verantwoordelijkheid voor deze toerrit, bekeuringen en dergelijke kunnen dus niet gedeclareerd worden .

KLIK HIER VOOR DE VOLLEDIGE ROUTEBESCHRIJVING ALS PDF

Dus, sluit je aan bij de start van deze voorjaarsrit in Amsterdam of voeg later in, dat kan natuurlijk ook. Het  adres voor de start is: Tafelbergweg 2b Amsterdam,
Verzamelen vanaf 8:30 uur, vertrek om 9:00 uur.

Bert Spuij
Regiocoördinator

 

 

 

 

Deel dit artikel
  •  
  •  
  •  
  •  
Loading…
Loading…

Bienvenue