Update Najaarsevenement 2017 (1)

Op zondag 10 september vindt het jaarlijkse najaarsevenement van onze Citroën ID/DS Club plaats. De organisatie is dit jaar in handen van Regio Zuid.

Zoals jullie waarschijnlijk al in ons clubblad La Bombe Citroën en op de website hebben gelezen wordt het evenement, waarin de club centraal zal staan, dit jaar gehouden bij CHV Noordkade te Veghel. CHV Noordkade is een historische, industriële locatie met een rijke geschiedenis. Het terrein kenmerkt zich door de monumentale industriepanden afkomstig uit het begin van de 20e eeuw.

Om een en ander op de dag zelf in goede banen te leiden zoeken wij nog vrijwilligers, die gedurende twee uur behulpzaam zijn met bijvoorbeeld werkzaamheden als: toegangscontrole en kassa, het begeleiden van parkeren, toezicht houden bij programmaonderdelen, etc. Verder zullen extra handen bijzonder welkom zijn bij de opbouw op zaterdag, mogelijk op zondagochtend vóór 09:30 uur en bij het opruimen op zondag (aan het einde van de middag). Enkele vrijwilligers hebben zich al gemeld, maar we hebben zeker nog meer hulp nodig.

Kunnen jullie (en/of jullie partner) ons helpen het evenement wederom tot een succes te maken? Als vrijwilliger krijg je een T-shirt (limited edition), een lunch en natuurlijk onze hartelijke dank!

Je kunt je aanmelden per e-mail: geef a.u.b. je naam, adres en (mobiele)telefoonnummer door. Tevens kun je je voorkeur voor een tijdstip aangeven (bijvoorbeeld: 10:00-12:00 uur, 12:00-14:00 uur, enz). Voor aanmelding en vragen zijn wij te bereiken via najaarsevenement@citroeniddsclub.nl

Bijgaand een evenementenbeschrijving waarin meer informatie, onder andere over een overnachtingsmogelijkheid op de camping Het  Goeie Leven. Klik op bijgaande link. Onder vermelding van Citroën ID/DS Club kost een overnachting op een kampeerplek inclusief twee personen en toeristenbelasting € 20,-. Graag rechtstreeks bij de camping boeken.

Download hier de PDF Evenementbeschrijving Najaarsevenement 2017 met alle relevante gegevens.

Regio Zuid 2017 (Cees, Dinie, Pieter & Irene)
Najaarsevenement DS Club Centrale

Deel dit artikel
  •  
  •  
  •  
  •  
Loading…
Loading…

Bienvenue