Sleuteldag met geopend magazijn en clubwinkel

foto Rob Hoen

Na een lange pauze door corona hebben we in juni, juli en augustus weer sleuteldagen kunnen organiseren. Bij wijze van proef gecombineerd met de openstelling van magazijn en clubwinkel. Dat is goed bevallen. Daarom willen we ter afsluiting van dit seizoen nog tweemaal zo’n gecombineerde dag organiseren, en wel op de zaterdagen 25 september en 9 oktober. Op die dagen ben je tussen 10:00  en 16:00 uur van harte welkom op onze clublocatie aan de Waalseweg 35A in Tull en ‘t Waal.

Als je wilt komen sleutelen, is het handig om je even aan te melden, zeker als je gebruik wilt maken van de brug, verwacht veel hulp nodig te hebben of zeker wilt zijn dat een essentieel onderdeel op voorraad is. Dit kan via een mailtje naar technischecommissie@citroeniddsclub.nl. Je kunt natuurlijk ook komen voor informatie, voorlichting of inspectie, al zijn we daarvoor iedere dinsdagavond eveneens aanwezig.

Als je onderdelen uit het magazijn nodig hebt, kun je daarvoor ook die dag langskomen, buiten de normale dinsdagavond opening om. Het is wel verstandig om dit via een mail aan magazijn@citroeniddsclub.nl te laten weten. In verband met beperkte tijd kunnen we dan al eventueel een en ander klaar zetten.

Het volledige assortiment van de clubwinkel is op de website te bekijken. Voor vragen of advies kun je een mail sturen naar clubwinkel@citroeniddsclub.nl. Op 25 september lukt het helaas niet om de clubwinkel te bemannen, maar het is wel mogelijk om vooraf bestelde artikelen op te halen. Werkplaatshandboeken kunnen wel zonder bestelling vooraf worden afgehaald.

Wij zorgen voor koffie en thee, lunch gelieve zelf mee te nemen.

magazijn, technische commissie en clubwinkel

 

Deel dit artikel
  •  
  •  
  •  
  •  
Loading…
Loading…

Bienvenue