Rijden op het circuit van Zandvoort: La grande parade

Foto André Martin

Op zaterdag 28 mei 2022 vind het Nationaal Oldtimer Festival plaats op het circuit Zandvoort. Met meer dan duizend klassiekers en youngtimers in de paddocks en tal van merkenclubs is er een vol programma. Races met klassieke legendarische racewagens, parades en een concours d’élégance zal dit een reuze gezellige dag worden waarop de Citroën ID/DS Club Nederland ook prominent aanwezig zal zijn.

La Grande Parade: gezocht maximaal 100 DS’en

Een belangrijk onderdeel voor de Citroën ID/DS Club is dat wij als club een tijdslot hebben kunnen reserveren waarop het circuit uitsluitend voor de Citroën ID/DS Club toegankelijk is. Wij mogen  een aantal rondes over het circuit rijden, inclusief de spectaculaire kombocht!
Er is wel beloofd aan de organisatie van La Grande Parade dat wij met maximaal 100 ID/DS ‘en inschrijven. Dus zorg dat je erbij bent! Het is een leuke en unieke manier om met je eigen Citroën ID of DS op een verantwoord tempo het 4,3 km lange circuit te verkennen.

Deelname

Deelname aan de parade en toegang tot het circuit is gratis, maar alleen voor leden van de club. Passagiers moeten een kaartje kopen. Maar uitsluitend als je inschrijft via de website van de DS-club. Het evenement is alleen toegankelijk voor leden van de Citroën ID/DS Club Nederland.

Je ontvangt per e-mail via de club een gratis clubautoticket. Dit betekent gratis entree voor de auto en alleen de bestuurder. Neem je een of meer  passagiers mee dan kun je hier aparte tickets bestellen in de shop van het Nationaal Oldtimer Festival.

Natuurlijk kun je met meer mensen het evenement bezoeken. Andere bezoekers kopen een ticket.

Het tijdschema van de parade is op dit moment nog niet bekend.

Inschrijven voor de parade

Hieronder staat alle relevante informatie voor deelname. Kijk ook op de website van het Nationaal Oldtimer Festival voor overige informatie; hier kan je bijvoorbeeld inschrijven voor het concours d’élégance.
Maar de inschrijving voor de Parade inclusief toegang met clubautoticket alleen via de website van de Citroën ID/DS Club Nederland. Vul onderstaand formulier en klik op verzenden. Als je ingeschreven bent ontvang je dezer dagen een e-mail met een ticket voor de chauffeur. Nogmaals: passagiers moeten online een ticket kopen. Op het circuit kunnen GEEN tickets gekocht worden. Kom dus niet zonder kaartjes naar Zandvoort!

Download hier de VRIJWARING LA GRANDE PARADE voor deelname. Neem deze ingevulde en getekende vrijwaring uitgeprint mee naar het evenement samen met een geldig rijbewijs. Deze documenten moet je tonen aan de organisatie voordat je het circuit op gaat.

Belangrijk!

De passagiers moeten 16 jaar of ouder zijn.
De maximale snelheid is 40km/uur.
Inhalen is niet toegestaan.
Helm is niet verplicht.

Klik hier voor het REGLEMENT LA GRANDE PARADE CIRCUIT ZANDVOORT en BRIEFING LA GRANDE PARADE. Lees deze goed door.

Deel dit artikel
  •  
  •  
  •  
  •  
Loading…
Loading…

Bienvenue