Programma Najaarsevenement ‘Club Centrale’

 

Op zondag 10 september tussen 10:00 en 17:00 uur is het Najaarsevenement van de Citroën ID/DS Club op het terrein van CHV Noordkade in Veghel. Het evenement kan worden bezocht door leden van de club en hun familie. Voor hen is de entree gratis. Ook niet-leden zijn welkom, zij betalen € 5,-. Kinderen van zes jaar en jonger hebben gratis entree.

Programma


Het binnenprogramma omvat onder andere een handelarenmarkt, een restauratieverhaal over een DS Cabriolet, een banner-presentatie van clubactiviteiten en techniek uitleg. De club heeft speciale aanbiedingen voor het evenement: Kijk onder deze link!

Het industrie museum SIEMei is gratis toegankelijk voor bezoekers. Op het speciale ID/DS parkeer- en het evenemententerrein zijn veel mooie auto’s. Voor kinderen zijn er een krijtauto, een springkussen en een kinderbios. De catering is goed verzorgd en het terrein met zijn gebouwen is al een bezienswaardigheid op zich.

Route en parkeren

Bezoekers in een Citroën ID of DS parkeren op het parkeerterrein van de Jumbo, Zuidkade 32 Veghel.
Volg de N279 en verlaat deze weg ter hoogte van Veghel 3500 – 3700 (afslag is te herkennen aan grote winkelkar van Jumbo). Hierna direct links afslaan, de ventweg in en volg de borden ‘Welkom bezoekers Jumbo’ tot u aan de rechterzijde de ingang van het parkeerterrein ziet. Eenmaal uw auto geparkeerd, volgt u te voet de Zuidkade tot aan de platte schuit, waarmee u het kanaal over kunt steken. Dit terrein is geopend vanaf 9:30 uur en de hekken gaan er dicht om 18:00 uur. Indien u langer wilt blijven, wordt u verzocht u auto elders te parkeren.

Bezoekers die met een andere auto komen gaan naar direct naar CHV Noordkade, Verlengde Noordkade 10-12, Veghel. Klik hier voor de routebeschrijving. Aldaar zijn vrijwilligers die verwijzen naar de juiste parkeerplaats.

Taxateur

Augustijn Auto Expertise is aanwezig op het Najaarsevenement. Neem rechtstreeks contact met hen op om een afspraak te maken om je auto te laten taxeren op het evenement. De prijs bij cash betaling is € 95,- op rekening € 110,-.

Het verhaal van jouw auto

Onder deze link vind je een formulier waarin je het verhaal over jouw auto kan vertellen. Vul het in en print het. Parkeer je auto en laat het verhaal achter op je dashboard. Zo kan je bijdragen aan een nog interessantere parkeerplaats, indien mogelijk.

Vroegkomers

De organisatie heeft afgesproken dat bezoekers die eerder willen komen, terecht kunnen op een eigen veld van camping “Het Goeie Leven”, http://hetgoeieleven.nl/. Voor leden van de club is er een specifiek deel van de camping aangewezen en een aangepaste prijs bedongen. Meld dat je van de club bent! De camping beschikt over een eigen restaurant en zal op zaterdagavond misschien zelfs wel een DS menu serveren.
Op vrijdagavond is er op de evenement locatie een tribute concert aan Muddy Waters.

Commissie & contact


De commissie bestaat uit Cees & Dinie en Irene & Pieter. Zij zijn bereikbaar op najaarsevenement@citroeniddsclub.nl

Deel dit artikel
  •  
  •  
  •  
  •  
Loading…
Loading…

Bienvenue