Wil je leren hoe een 10.000 km beurt uit te voeren? Wil je ander onderhoud of reparaties aan je DS uitvoeren? Of wil je de auto winterklaar maken? Dat kan op zaterdag 26 oktober onder deskundige begeleiding van de leden van de Technische Commissie bij de DS Store in Breda.

Wil je leren olie verversen, kleppen stellen, ontsteking afstellen en al het andere wat bij het geven van onderhoud aan de orde komt? Schrijf jezelf en je auto dan nu in voor deze leerzame maar vooral ook gezellige dag. Je leert – onder deskundige begeleiding – aan je eigen auto sleutelen en aan het eind van de dag heeft je DS het noodzakelijke onderhoud gehad.
Zijn er andere reparaties die uitgevoerd moeten worden, zoals bijvoorbeeld het beoordelen van klachten of het vervangen van een lekzak, dan kan in overleg vooraf bekeken worden of dat mogelijk is. Ook dan werk je onder de begeleiding van de leden van de Technisch Commissie.
Anders dan bij een sleuteldag hebben we beschikking over meerdere bruggen zodat in principe voor iedere auto een brugplaats de hele dag of een dagdeel beschikbaar is. De begeleiders hebben ieder twee auto’s onder hun hoede, dus er is volop aandacht en tijd voor vragen etc.

Geef je op via: technischecommissie@citroeniddsclub.nl. Na inschrijving ontvang je per e-mail alle details. De kosten voor deze dag bedragen 50 euro. Dit is inclusief cursusboek (indien van toepassing) en lunch. De inschrijfkosten dienen vooraf te worden voldaan.

Gebruikte materialen (afhankelijk van wat uw auto op dat moment nodig heeft) worden meegenomen uit ons onderdelenmagazijn en ter plekke contant of per pin afgerekend.

Het wordt een leervolle, maar vooral ook gezellige dag! Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.