Update Najaarsevenement DS in de Delta: tickets

Voor het najaarsevenement DS in de Delta kunnen kaarten besteld worden door op deze link te klikken. De eerste twee kaarten zijn gratis voor leden. Kom je met meer personen, kun je twee extra kaarten krijgen met korting (€12,50). Niet-leden betalen het volle tarief van €26,-.

Om op het afgeschermde gedeelte te komen dien je in te loggen met je lidmaatschapsnummer of e-mailadres en vervolgens het wachtwoord in te vullen. Deze pagina is alleen toegankelijk voor leden van de Citroën ID/DS Club Nederland.

LET OP: Kaarten voor DS in de Delta kunnen uitsluitend online besteld worden.
Niet-leden kopen een kaartje online bij Neeltje Jans. Ook deze kaartjes moeten van te voren bij Neeltje Jans besteld worden. Via deze link wordt je doorgezet naar de website van Neeltje Jans waar je kaarten voor niet-leden kunt kopen à € 26,-.

Het evenement

Snoeken verplaatsen zich meestal solitair, soms in kleine groepjes. Maar een keer per jaar komen er hele scholen in beweging! Niet alleen uit alle hoeken van Nederland, ook uit België en Duitsland spoeden ze zich naar een verzamelpunt om zich daar te spiegelen aan elkaar. Het lijkt wel of het georganiseerd is.

Het regioteam Zeeland van de Citroën ID/DS Club Nederland weet er wel iets meer van. Voor de vierde keer organiseert het team het Najaarsevenement DS in de Delta IV  onder het motto van de vier c’s: Zeeuwse cultuur, culinair, communicatie en een flinke dosis Franse Citroëns. De Snoeken worden op zondag 11 september 2022 vanaf 10:00 uur verwelkomd op op het Deltapark Neeltje Jans bij de stormvloedkering.
Deze keer zet het attractiepark de poorten open voor alle soorten Snoeken. Het moderne Delta Plaza stelt de binnenruimtes beschikbaar voor de verschillende presentaties van de Citroën ID en DS.

De vele attracties van het Deltapark staan garant voor een fantastisch verblijf voor jong en oud. Met de komst van de Citroëns krijgt het park een extra dimensie. Snoeken verspreiden zich over het hele terrein. Op prominente plaatsen worden bijzondere exemplaren geparkeerd. Bijzonder is de presentatie van een spectaculaire schuurvondst van een Citroën DS19 uit 1956. ID’s en DS’en van het model eerste neus zullen een cirkel vormen rondom deze auto, die bijna zestig jaar verborgen is gebleven. Hele bijzondere modellen worden rondom het Delta Plaza opgesteld. Deze unieke verzameling zal zeer de moeite waard zijn om te komen bekijken. De Citroën SM en een zeer bijzondere Traction Avant Rosengart zal ook te vinden zijn op verschillende hoeken van het terrein.

Rondom en in het Delta Plaza zullen handelaren en specialisten hun producten aanbieden. De in Nederland unieke clubwinkel en clubmagazijn van de Citroën ID/DS Club Nederland zal zich breeduit presenteren met onderdelen die de Citroën ID en DS  rijdend houden.

Het Deltapark verzorgt een expositie en in de filmzaal worden verschillende DS-films getoond. Het geheel wordt gecompleteerd door workshops van de Vliegervrienden, live-muziek en speciale acties voor de kinderen. Het Najaarsevenement DS in de Delta belooft een festijn te worden waarover nog lang zal worden nagepraat.

Wat is er dus allemaal te doen tijdens DS in de Delta IV?

Bijzondere DS’en zoals een DS19 uit 1956 met een verhaal!
Rondvaart over de Oosterschelde
Promotiefilm Citroën ID/DS Club Nederland
Binnenkramen met miniatuurauto’s, boeken, kleding en schilderijen van onder meer Evert de Vreugd
Buitenkramen met onderdelen, bekledingen, et cetrera
Verkoopstraat voor ID’s en DS’en.
Zeeleeuwen- en zeehondenshow
Orkaanmachine
Blue Reef-aquarium met haaien
Aquasplash waterparadijs
Parktrein
Spectaculaire vliegershow
Tentoonstelling Deltawerken over het hoe en waarom

Inschrijven handelaren voor DS in de Delta IV

Buiten marktkramen voor onderdelen en dergelijke ongeveer 50 meter beschikbaar (12/13 stuks).
Kosten kraamverhuur

Voor leden van de Citroën ID/DS Club Nederland is eerste kraam gratis. De tweede € 25,-.
Toegangstickets online bestellen!

Eerste marktkraam 4 meter kost € 50,-. Dit is inclusief twee toegangskaarten.
Extra kraam 4 meter zonder personen € 25,-.
Kom je met meer dan twee personen dan € 12,50 p.p. extra
Binnentafels (er zijn er 30 beschikbaar): alleen voor boeken, miniaturen en posters en dergelijke.

Tafels zijn voor leden van de Citroën ID/DS Club Nederland gratis.
Toegangstickets online bestellen!

Eerste tafel van een meter kost € 25,-. Dit is inclusief twee personen.
Kom je met meer personen kost dit € 12,50 pp. extra
Wil je meer tafels kost dit  € 10,- per meter extra.

Autoverkoopstraat: € 25,- per auto.

Toegangsbandjes voor niet-leden worden uitgedeeld ter plekke.

Gebruik onderstaand formulier als je een marktkraam wil huren of een auto verkopen. Na inschrijving krijg je een factuur toegestuurd. De inschrijving voor kramen en verkoopstraat is pas definitief als de betaling is voldaan.

Hier het formulier voor inschrijven handelaren

Tafel locatie binnen per m1
Kraam locatie buiten per kraam
Autoverkoop aan de straat

 

Deel dit artikel
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Loading…
Loading…

Bienvenue