Najaarsevenement Fort Wierickerschans

Het najaarsevenement zal plaatsvinden op 16 september 2018 in Nieuwerbrug (nabij Bodegraven). De locatie: Fort Wierickerschans! Dit fort is gebouwd in 1673 in opdracht van stadhouder Willem III.

Het maakt deel uit van de Oude Hollandse Waterlinie en is om strategische redenen gelegen op de splitsing van de Oude Rijn en de Enkele Wiericke. Het is beslist een unieke locatie met veel binnen- en buiten mogelijkheden die onze auto’s (en vice versa) zeker veel recht zal doen.

Organisatie voor- en najaarsevenement 2018

De organisatie van het evenement is in handen van het kernteam Regio West, bestaande uit: Daan Leben, Hans Bohlmeijer, Peter van der Meijden en Kamiel Baerwaldt. Het kernteam kan het natuurlijk niet alleen af, we hebben beslist weer de noodzakelijk ondersteuning van een aantal vrijwilligers nodig!
In oploop naar het evenement zal het kernteam meer gedetailleerde informatie verschaffen, ook over het aantal benodigde vrijwilligers.
Mocht je je thans al willen aanmelden om te ondersteunen: stuur een mail aan regio-west@citroeniddsclub.nl en we nemen in oploop naar het evenement contact met je op om te overleggen wat je taak kan zijn.

Noteer 16 september 2018 alvast in je agenda voor een niet te missen najaarsevenement!

Kernteam West

 

 

Deel dit artikel
  •  
  •  
  •  
  •  
Loading…
Loading…

Bienvenue