Modellen gezocht!

Foto Médiathèque Citroën

De redactie van La Bombe Citroën is nog steeds op zoek naar auto’s voor de covers van het clubblad voor het nieuwe jaar 2022.

De foto’s worden gemaakt door talentvolle studenten fotografie van de Nederlandse Academie voor Beeldcreatie. Tot dusverre zijn er drie covers gemaakt; er zijn er nog zeven te gaan.

Daarom zoeken wij eigenaren van Citroëns ID en DS, Berline of Break om te poseren voor de fotograaf. De opzet van de coverserie is dat er een maatschappelijk actueel en relevant thema aangesneden wordt. Zoals eenzaamheid, vergrijzing, criminele liquidaties op straat (bijvoorbeeld de moord op Peter R. de Vries en advocaat Derk Wiersum), genderidentiteit en meer. Het zijn beelden van het echte leven. Niet de auto zelf staat centraal, maar de mensen die ze gebruiken. Er wordt gebruik gemaakt van acteurs/modellen. De Citroën ID en DS zijn meewerkend voorwerp.
De modellen hoeven zeker niet in concoursstaat te zijn. Afgetrapte ID’s en DS’en met deuken en roest is geen bezwaar. De auto mag zeker gebruikerssporen hebben, liever geen museumobjecten. Pallas, non-Pallas, eerste, tweede of derde neus, het kan allemaal.
Gegadigden kunnen zich melden bij Rob Hoen (e-mail: info@robhoen.com) met meerdere foto’s van de auto. Indien jouw DS of ID geselecteerd is, verneem je verdere details over de fotoshoot. (data, locaties, et cetera). De foto’s worden gemaakt in de omgeving van de Randstad. Eigenaren moeten er rekening mee houden dat ze een dag of avond kwijt zijn voor de fotosessies. De shoots lopen door in de winter van 2021-2022. De beloning: jouw auto op de cover met een serie in La Bombe Citroën!

Er heeft al eens eerder een oproep op deze website gestaan. De kandidaten die zich destijds aangemeld hebben, reageren helaas niet op mails van ondergetekende, vandaar deze nieuwe oproep.

Rob Hoen

Deel dit artikel
  •  
  •  
  •  
  •  
Loading…
Loading…

Bienvenue