Openingen


Het Magazijn is elke dinsdagavond open van 19:00 – 21:30 uur. Informatie over verkrijgbaarheid van onderdelen en prijzen is per mail op te vragen (magazijn@citroeniddsclub.nl). We zijn gedurende de openingstijden telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 06 5240 3580.

Injection Électronique


Vanaf 1969 t/m einde productie werd de DS ook aangeboden met de Bosch D-Jetronic elektronische injectie. Eerst de 21IE vanaf 1973 de 23IE. Het magazijn beschikt over veel injectieonderdelen. Nieuwe en gereviseerde injecteurs, druksondes, water- en luchtslangen, modulatoren, contactpunten, verdelerkappen, rotors, condensatoren voor de conventionele ontstekingsverdelers en 1-2-3-verdelers, etcetera. Ook is er veel gebruikt materiaal aanwezig. We hebben overigens 1-2-3-verdelers voor alle D-types.

Nieuw in het assortiment


Nagemaakte stootrubbers voor de achterbumper.

Magazijn-Service en technische hulp


We zijn de elke dinsdagavond open. Dus ook de magazijnservice en de technische hulp zijn dan beschikbaar.
Bollen testen is gratis, bollen vullen voor een bescheiden bedrag. Ook vervangen we de membranen van de deelbare bollen. Inlassen van overzetplaatwerk in uw deuren en schermen. Namaken van hydraulische leidingen en natuurlijk de gratis reparatieservice voor de dashboardklokjes. Verder natuurlijk altijd gratis advies en koffie. U kunt bij ons contant of met PIN betalen.

Tot ziens bij het Magazijn!