Openingen

Het Magazijn is elke dinsdagavond open van 19:00 – 21:30 uur. Informatie over verkrijgbaarheid van onderdelen en prijzen is per mail op te vragen (magazijn@citroeniddsclub.nl). We zijn gedurende de openingstijden telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 06  5240 3580.

CitroMobile

Op 5 en 6 mei zijn we met het magazijn natuurlijk weer op CitroMobile. Helaas kunnen we niet alles meenemen. Als u bepaalde zaken nodig heeft en zeker wilt zijn van levering moet u vooraf bestellen. Bestellingen die ons uiterlijk donderdagavond 3 mei, 19.00 uur bereiken, kunnen we meenemen.

Bollen

De bollen vertegenwoordigen een van de meest bepalende onderdelen van het karakter van de DS. We onderscheiden veerbollen, voorraadbollen. De remaccu, aanwezig op sommige modellen, is toch eigenlijk ook een soort bol. Het magazijn verkoopt voor LHM-modellen deelbare en gelaste bollen. Voor LHS-modellen deelbare bollen (bestel wel van te voren). Voor alle deelbare bollen, LHM en LHS, veerbollen en voorraadbollen, en ook remaccu’s, kunnen we nieuwe membranen plaatsen. Alle bollen, deelbaar en gelast kunnen we op druk controleren en als het nodig is vullen. Vullen alleen als ze niet compleet leeg zijn, dan is er geen redden meer aan en moet de bol vervangen worden.

Banden

Let op de speciale bandenaanbieding die in het stukje van de Technische Commissie wordt beschreven. De Michelin 185HR15 XVS wordt nu wel heel erg voordelig aangeboden. Zolang de voorraad strekt!

Magazijn-Service en technische hulp

We zijn de elke dinsdagavond open. Dus ook de magazijn-service en de technische hulp zijn dan beschikbaar.
Bollen testen is gratis, bollen vullen voor een bescheiden bedrag. Ook vervangen we de membranen van de deelbare bollen. Inlassen van overzetplaatwerk in uw deuren en schermen. Banden wisselen en balanceren. Namaken van hydraulische leidingen en natuurlijk de gratis reparatieservice voor de dashboardklokjes. Verder natuurlijk altijd gratis advies en koffie. U kunt bij ons contant of met PIN betalen.

Tot ziens bij het Magazijn!