Openingen


Het magazijn is elke dinsdagavond open van 19:00 – 21:30 uur. Informatie over verkrijgbaarheid van onderdelen en prijzen is per mail op te vragen (magazijn@citroeniddsclub.nl). We zijn gedurende de openingstijden telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 06  5240 3580.

De uitlaat

Binnenkort weer uit de winterstalling. Mogelijk het moment dat blijkt dat stilstand achteruitgang betekent en dat de uitlaat lekt. Het magazijn heeft alles op dat gebied. Alle uitlaatdelen voor de laatste ID/DS types, maar ook voor de oudere types. Uitlaatspruitstukken, vlampijpen, flexpijpen, dwarsdempers, tussenpijpen en einddempers. Ook de lange pijpen voor types zonder einddemper. Zelfs in RVS en verder al het noodzakelijke bevestigingsmateriaal.

Magazijnservice en technische hulp


We zijn de elke dinsdagavond open. Dus ook de magazijnservice en de technische hulp zijn dan beschikbaar.
Bollen testen is gratis, bollen vullen voor een bescheiden bedrag. Ook vervangen we de membranen van de deelbare bollen. Inlassen van overzetplaatwerk in uw deuren en schermen. Namaken van hydraulische leidingen en natuurlijk de gratis reparatieservice voor de dashboardklokjes. Verder natuurlijk altijd gratis advies en koffie. U kunt bij ons contant of met PIN betalen.