Openingen

Het magazijn is elke dinsdagavond open van 19.00 – 21.30 uur. Informatie over verkrijgbaarheid van onderdelen en prijzen is per mail op te vragen (magazijn@citroeniddsclub.nl). We zijn gedurende de openingstijden telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 06 5240 3580.

Automatisering

Al vele jaren bestaat de wens de administratieve processen bij het magazijn te automatiseren. Na vele pogingen, testen van pakketten voor magazijn-automatisering en dergelijke gaat het nu dan toch van komen. Geruime tijd geleden is uiteindelijk een keuze gemaakt voor Exact-software en het afgelopen jaar is er gewerkt aan aanpassingen om de overstap te kunnen gaan maken. Om te beginnen is de voorraad van het magazijn opnieuw ingedeeld, onderdeelnummers zijn gecontroleerd en alle artikelen zijn inmiddels voorzien van een barcode. Dit betekent dat we vanaf januari facturen kunnen opmaken door de barcodes van de betreffende artikelen te ‘bliepen’ met een barcode-lezer. Facturen worden zo dus automatisch opgemaakt en geprint. Daarnaast worden de voorraden automatisch verwerkt en is er een directe aansluiting op de boekhoudadministratie en de bankrekening van het magazijn. Al met al verwachten we veel voordelen van deze ingrijpende verandering. Om het proces goed te laten verlopen helpt het als u altijd uw lidmaatschapskaartje (-nummer), kunt overleggen.

Magazijn-service en technische hulp

We zijn elke dinsdagavond open. Ook de magazijn-service en de technische hulp zijn dan beschikbaar.
Bollen testen is gratis, bollen vullen voor een bescheiden bedrag. Inlassen van overzetplaatwerk in uw deuren en schermen. Namaken van hydraulische leidingen. Verder natuurlijk altijd gratis advies en koffie. Je kunt bij ons contant of met PIN betalen.

Tot ziens bij het magazijn!