Het Magazijn is elke dinsdagavond open van 19:00 – 21:30 uur. Informatie over verkrijgbaarheid van onderdelen en prijzen is per mail op te vragen (magazijn@citroeniddsclub.nl). We zijn gedurende de openingstijden telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 06  5240 3580.

Wat hangt er zoal aan je motorblok?

Heel wat, en zeer veel daarvan is verkrijgbaar bij het magazijn.

Dynamo’s

Voor oude types en voor nieuwe types ID/DS. De nieuwere met ingebouwde spanningsregelaars. Voor de oude types hebben we conventionele spanningsregelaars: 6 Volt en 12 Volt.

Startmotoren

Gereviseerde Paris Rhone en Ducelier startmotoren met en zonder relais, 9- en 10 tands. Verder de moderne Valeo snelstarters, 9- en 10 tands.

Stroomverdelers

Voor alle typen ID/DS motoren hebben we de 1-2-3 Ignition stroomverdelers. Daarnaast hebben we diverse originele NOS- en gereviseerde SEV Marchal en Ducelier stroomverdelers op voorraad. Ook alle rotoren, contactpunten, verdeelkappen en condensatoren voor de conventionele stroomverdelers. Ook de kappen en rotoren voor 1-2-3 verdelers.

Waterpompen

Nieuwe waterpompen. Informeer naar de mogelijkheden voor oud type waterpompen.

Hogedruk pompen

Voor hydroliek en mechaniek modellen, LHM en LHS. Ook 1 plunjer pompen voor LHM en LHS.

Centrifugaalregelaars

Voor carburateur- en injectiemodellen. Al onze hydraulische revisieonderdelen komen van CitroTech.

En verder

Is er nog veel meer verkrijgbaar voor aan je motorblok: alle V-snaren, motorsteunen, in- en uitlaatspruitstukken, carburateurs, ketting/spanner/geleider voor distributie, bougies en bougie-isolatorpijpjes, oliefilters met toebehoren, bougieschachtrubbers en klepdekselpakkingen. Tot slot nog de complete pakkingsets voor kop of compleet motorblok, voor alle motortypes.

Magazijn-Service en technische hulp

We zijn de elke dinsdagavond open. Dus ook de magazijn-service en de technische hulp zijn dan beschikbaar.
Bollen testen is gratis, bollen vullen voor een bescheiden bedrag. Ook vervangen we de membranen van de deelbare bollen. Inlassen van overzetplaatwerk in uw deuren en schermen. Namaken van hydraulische leidingen en natuurlijk de gratis reparatieservice voor de dashboardklokjes. Verder natuurlijk altijd gratis advies en koffie. U kunt bij ons contant of met PIN betalen.

Tot ziens bij het Magazijn!