Openingen

Het magazijn is elke dinsdagavond open van 19.00 – 21.30 uur. Informatie over verkrijgbaarheid van onderdelen en prijzen is per mail op te vragen (magazijn@citroeniddsclub.nl). We zijn gedurende de openingstijden telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 06 5240 3580.

Magazijnservice

Het magazijn is druk bezig met de automatisering van het bestand aan onderdelen. Voor nieuw aangemaakte- en revisieonderdelen is dit bijna afgerond. Dit betekent dat we binnenkort gekozen artikelen met een barcodescan kunnen toevoegen aan een factuur en dat de voorraad automatisch wordt bijgehouden bij geregistreerde in- en verkoop.

Ook wordt gewerkt aan het structureren van de voorraad aan tweedehands onderdelen. We merken dat hier steeds meer vraag naar is. Veel originele onderdelen zijn NOS, gereviseerd of nagemaakt niet meer verkrijgbaar. Hier kan goed gebruikt een oplossing bieden. Bedenk dat origineel gebruikt van goede kwaliteit in veel gevallen beter kan zijn dan nieuw aangemaakte onderdelen. Dit is onder meer van toepassing bij contactsloten, startrelais, waterslangen en hydrauliekslangen. Dit soort zaken zijn bij ons beschikbaar. Daarnaast zeer veel andere artikelen: bumperdelen, wielsierdoppen, sierstrips, plaatwerkdelen, dashboard- en andere interieuronderdelen, aandrijfassen, tripoides, fuseeblokken, remonderdelen, hydraulische onderdelen (slangen, leidingen, hydrauliekvaatjes et cetera) en benzinetanks.

Ook beschikken we over een groot aantal gebruikte motoren, cilinderkoppen en versnellingsbakken. De staat van deze zaken is ook voor ons meestal moeilijk in te schatten. Maar kom beslist langs om te kijken wat er mogelijk is.

We zijn zeker van plan, ook dit jaar, een aantal extra openingen op zaterdag te organiseren. We zullen deze aankondigen in la Bombe Citroën, maar houdt ook de website in de gaten!

We zijn elke dinsdagavond open. Dus ook de magazijnservice. Bollen testen is gratis, bollen vullen voor een bescheiden bedrag. Inlassen van overzetplaatwerk in uw deuren en schermen en namaken van hydraulische leidingen. Verder natuurlijk altijd gratis advies en koffie. Je kunt bij ons contant of met PIN betalen.