Openingen

Het Magazijn is elke dinsdagavond open van 19:00 – 21:30 uur. Informatie over verkrijgbaarheid van onderdelen en prijzen is per mail op te vragen (magazijn@citroeniddsclub.nl). We zijn gedurende de openingstijden telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 06  5240 3580.

Opruiming versnellingsbakken (2)!

Het magazijn ruimt op: tweedehands 4-bakken. Een selectie van onze tweedehands voorraad is beschikbaar. Het staat je vrij de bak van je keuze zo uitgebreid mogelijk te beoordelen. We geven echter geen garantie. De prijs is er naar: 40 euro per stuk voor handgeschakelde mechanische bakken. We hebben gebruikte bakken van alle typen: voor lange- en korteslag motoren, hydrauliek, mechaniek, 4- en 5 bakken. Alleen de 4-bakken voor de korte slag motoren (NT) doen mee met deze actie.
Daarnaast hebben we weer een Borg Warner automatische versnellingsbak te koop. Met extra koppelomvormer en oliekoeler.

Het magazijn levert ook gereviseerde versnellingsbakken van Harry Martens. Op dit moment hebben we een 5-versnellingsbak op voorraad.

Magazijnservice

We zijn elke dinsdagavond open. Bollen testen is gratis, bollen vullen voor een bescheiden bedrag. Inlassen van overzetplaatwerk in uw deuren en schermen. Namaken van hydraulische leidingen en natuurlijke gratis reparatieservice voor de dashboardklokjes. Verder natuurlijk altijd gratis advies en koffie. Je kunt bij ons contant of met PIN betalen.

Tot ziens bij het Magazijn!

De Citroën ID/DS Club Nederland spant zich in bij het gebruik van foto’s en teksten voorafgaand aan publicatie met eventueel rechthebbenden tot overeenstemming te komen.
Wanneer iemand desondanks meent aanspraak te kunnen maken op rechten van gepubliceerd materiaal op deze website, dan kunnen deze zich melden bij de redactie binnen vier weken na publicatie.


By STUDIO ARENS