Openingen


Het Magazijn is elke dinsdagavond open van 19.00 – 21.30 uur. Informatie over verkrijgbaarheid van onderdelen en prijzen is per mail op te vragen (magazijn@citroeniddsclub.nl). We zijn gedurende de openingstijden telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 06 – 5240 3580.

Koppeling


We hebben net onze voorraad koppelingsplaten weer aangevuld. Verder zijn ook drukgroepen, vinger/schroefveer. Oud en nieuw type en diafragma beschikbaar. Ook druklagers in verschillende types, koppelingsvorken, bijbehorende veren en afdekrubbers zijn beschikbaar.

Bling Bling


Op het opzichtige vlak hebben we de laatste tijd aardig wat nieuwe items aan ons assortiment kunnen toevoegen: voorclignoteurs met RVS rand, verchroomde binnenhandgrepen, buitenhandgrepen nieuw type en pallas-slotvangers oud type (ook non-Pallas beschikbaar). Echt nieuw zijn de gereviseerde pallas-reflectoren die aansluiten op de brede Pallas-sierstrips (die ook verkrijgbaar zijn in nieuwe aanmaak en tweedehands). De reflectoren zijn gepolijst en de bevestigingsconstructie aan de achterzijde is gereviseerd. Ook non-Pallas reflectorunits en losse reflectorglaasjes zijn verkrijgbaar.

Magazijn-service en technische hulp


We zijn de elke dinsdagavond open. Dus ook de magazijn-service en de technische hulp zijn dan beschikbaar.
Bollen testen is gratis, bollen vullen voor een bescheiden bedrag. Ook vervangen we de membranen van de deelbare bollen. Inlassen van overzetplaatwerk in uw deuren en schermen. Namaken van hydraulische leidingen en natuurlijk de gratis reparatieservice voor de dashboardklokjes. De imitatieklokjes zijn overigens weer volop verkrijgbaar voor zowel het oude type met verchroomde rand als het nieuwe type met zwarte rand. Verder natuurlijk altijd gratis advies en koffie.

Tot ziens bij het Magazijn!