Openingen

Het magazijn is elke dinsdagavond open van 19:00 – 21:30 uur. Informatie over verkrijgbaarheid van onderdelen en prijzen is per mail op te vragen (magazijn@citroeniddsclub.nl). We zijn gedurende de openingstijden telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 06 – 5240 3580.

Koeling

We gaan weer richting zomer. Dat betekent dat dan zeker de koeling van de DS-motor een punt van aandacht kan worden. Ook op dat gebied kan het magazijn u van dienst zijn. Radiateuren, waterbuizen, waterslangen, waterpompen, thermostaten, radiateurdoppen (280 en 500 mbar), koeltunnelhoezen, het is er allemaal. Alle gereviseerde radiateuren zijn 3-rijig (we hebben nog één 2-rijige radiateur voor het oude type). Tweedehands hebben we o.a. koeltunnels, koelfankappen, elektrische koelventilatoren en de kunststof ventilatoren.

Magazijn-Service en technische hulp

We zijn de elke dinsdagavond open. Dus ook de magazijn-service en de technische hulp zijn dan beschikbaar.
Bollen testen is gratis, bollen vullen voor een bescheiden bedrag. Ook vervangen we de membranen van de deelbare bollen. Inlassen van overzetplaatwerk in uw deuren en schermen. Namaken van hydraulische leidingen en natuurlijk de gratis reparatieservice voor de dashboardklokjes. Verder natuurlijk altijd gratis advies en koffie. U kunt bij ons contant of met PIN betalen.

Tot ziens bij het Magazijn!