Select your language

42 jaargangen clubbladen

Hierbij bied ik mijn verzameling aan van de clubbladen van de Citroën ID/DS Club Nederland. Bij voorkeur aan andere clubleden. Het aanbod betreft een verzameling vanaf de allereerste uitgave van het clubblad tot aan 2022. Ik ben lid (nr. 54) van de club vanaf de oprichtingsvergadering tot heden en heb alle jaargangen van dit prachtige clubblad bewaard.
Ik vermoed dat slechts enkele nummers ontbreken van de verzameling. Op een serieus verzoek wil ik dit eventueel wel nader uitzoeken. Ik ben niet van plan om afscheid te nemen van de club en mijn  Snoek, maar de zolder is gewoon te vol en wordt gezien mijn leeftijd tijd voor ruimte te gaan maken.

Bij voorkeur af te halen
Totaal gewicht aan clubbladen kan wel naar de 40 kg oplopen.
Doe een aannemelijk bod.

Contact
Job Valkenburg (Nieuwegein)
Tel. 06 5111 1676
e-mail: job.valkenburg@ziggo.nl

Deel dit artikel
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Loading…
Loading…

Bienvenue