Inschrijven Citro-Classica toertocht

Foto © Rob Hoen
Het is weer zover: na het succes van vorig jaar is het programma van de Citro-Classica toerrit 2022 bekend. Wat had iedereen er zin in vorig jaar, al die lachende gezichten in die Franse automobielen!
Iedereen met een Citroën is op zondag 25 september welkom vanaf 10:00 uur: de koffie, met een versnapering, staat dan al klaar bij Citro-Classique.
Startlocatie
Bosberg 8
7271LG Borculo
Vanaf 10:30 uur gaan we starten met de toerrit door het Twentse landschap en gaan we eerst onderweg naar de lunchpauze, uiteraard op een mooie locatie. In de namiddag bereiken we onze eindlocatie in het prachtige Diepenheim. Natuurlijk denken we ook hier weer aan de inwendige mens: in Diepenheim staat een overheerlijk buffet voor ons klaar (inclusief 1 consumptie per ticket). Ook als vegetariër kan je hier terecht, laat het ons dan wel van te voren weten.
Tickets voor de Citro-Classica toerrit 2022 zijn te bestellen, voor het bedrag van € 35,- per persoon bij:
En onze jongste Citrofielen, van onder de twaalf jaar, mogen helemaal voor niks mee! We hopen dat jullie allemaal komen en genieten van de prachtige omgeving en tourrit, wij hebben er nu al zin in.
Snel je ticket bestellen en dan gaan we er met zijn allen weer een leuke dag van maken.

Deel dit artikel
  •  
  •  
  •  
  •  
Loading…
Loading…

Bienvenue