Het ultieme cabrio gevoel in je oldtimer! Ook de achterpassagiers genieten van het open uitzicht. Deze is door een expert helemaal nagekeken, afgesteld en gesmeerd!
Gekocht om in te bouwen maar uiteindelijk niet nodig.

Op de foto een Citroën DS hiermee uitgevoerd. Renault Twingo-daken hebben toevallig exact dezelfde maat als de originelen die niet meer te vinden of slecht zijn. Ze hebben alleen een kleine rubber voorspoiler die er voor zorgt dat je vrijwel geruisloos met open dak kunt rijden. Zonder spoiler maakt dat wel lawaai.
Als je dit eenmaal mee gemaakt hebt wil je nooit meer zonder! Zelfs bij 40 graden in Spanje deze zomer was het goed uit te houden in de auto. Dak gaat dan helemaal open tot achteren waardoor de wind naar binnen slaat, lekker fris.
Bij normale temperaturen open je hem half of bijna geheel, dan slaat de wind niet naar binnen.

De inbouwmaat is 72,5 bij 120, de buitenmaat is 88 bij 130 cm. Kan eenvoudig gemonteerd worden, tegen meerprijs wordt hij door de expert ingebouwd. Kleur zwart
Ophalen in Maastricht, eventueel in Eindhoven.

Vraagprijs € 149,-

Frits Hoff
06 5269 2094

De Citroën ID/DS Club Nederland spant zich in bij het gebruik van foto’s en teksten voorafgaand aan publicatie met eventueel rechthebbenden tot overeenstemming te komen.
Wanneer iemand desondanks meent aanspraak te kunnen maken op rechten van gepubliceerd materiaal op deze website, dan kunnen deze zich melden bij de redactie binnen vier weken na publicatie.


By STUDIO ARENS