Select your language

Aangemaakte reacties

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
  • Auteur
    Berichten
  • In reactie op: Caravan spiegels #28888
    Thore
    Deelnemer

    Beste Frank,

    Dank voor je reactie. Dat de spiegels gaan trillen boven de 100 km/u zou niet zo’n probleem moeten zijn als je toch maar maximaal 80 mag met aanhanger, toch (in ieder geval met mijn 50 jaar oude caravan)? Toch ben ik wel geinteresseerd in die foto’s van jouw oplossing. Kun je ze hier in forum plaatsen? Je kunt files uploaden (max 512 kB weliswaar) en wellicht zijn er ook anderen benieuwd naar deze manier. Ergens iets laten lassen is voor mij geen probleem.

    Alvast bedankt!

    Groeten,

    Thore

    In reactie op: Caravan spiegels #28491
    Thore
    Deelnemer

    Dank voor jullie reacties!

    In reactie op: Dorpelbekleding ID19B 1967 #23024
    Thore
    Deelnemer

    Dank! Het zou kunnen dat het erop lijkt. Helaas geen detailfoto erbij. Ik zal het eens opvragen bij de aanbieder. Wel prijzig…

    Thore
    Deelnemer

    Die auto heb ik in 2014 gekocht, ik geloof niet lang voor het overlijden van de vorige eigenaar, maar had toen het kenteken AH-25-88. Op foto’s die ik erbij gekregen had, zag ik dat zij inderdaad wit was geweest en het gele kenteken JK-96-GK droeg, maar ondertussen was het plaatwerk weer bordeauxrood. Ik heb haar meegenomen naar Tsjechië, waar ik woon. De auto heeft de reis op eigen kracht volbracht, twee dagen na de overdracht. In 2015 ben ik aan een restauratie begonnen, het plaatwerk laten opknappen en opnieuw spuiten. Daarna stond het werk een paar jaar stil, maar nu heb ik de restauratie aan iemand anders overgelaten en ik hoop dat ik in de loop van het jaar er weer in kan rijden. Zo is het dus nu met deze wagen.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
Loading…
Loading…

Bienvenue