Op jacht in Frankrijk… wie helpt me op weg?

Home Forums Algemeen Forum Overig Op jacht in Frankrijk… wie helpt me op weg?

Dit onderwerp bevat 0 reacties, heeft 1 stem, en is het laatst gewijzigd door  Joost Vellinga 1 jaar, 3 maanden geleden.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #12245

  Joost Vellinga
  Bijdrager

  Nadat ik 25 jaar geleden mijn DS21 Pallas Hydraulique, palladium gris, zwart leer, Jaeger tableau voor een schijntje heb verkocht (doen nu rond de € 60K begrijp ik), wil ik absoluut weer mijn grote liefde op het pad hebben staan.
  Het liefst natuurlijk tweede neus, 1967, LHM, maar nu ben ik op een op de foto’s mooie DS19a Hydraulique gestuit uit 1966, LHS, dat dan weer wel, en eerste neus. Niet mijn absolute ideaal, maar het budget is niet onbeperkt. Ze vragen voor deze recent gespoten en door een specialist onderhouden DS € 25.000. Daar zal nog wat vanaf te dingen zijn, maar niet veel, zo gaf men al aan. De auto zou dagelijks in gebruik zijn.
  Ik heb de verkoper een aantal dingen gevraagd, in mijn beste Frans: hoe lang hij hem al heeft, of hij er in de winter ook mee reed en waarom hij haar verkoopt. Daarnaast qua techniek of ik de facturen van onderhoud kan inzien, naam garage, of de auto tegen roest behandeld is, wanneer de LHS-olie is ververst, wanneer ze is overgespoten en of de kachelkraan misschien lekt…
  Meer kon ik zo niet 1, 2, 3 verzinnen. Ik ben totaal niet technisch, maar gewoon hartstikke verliefd op de auto.
  Zijn er forumleden, die mij een steuntje in de rug kunnen geven door misschien nog een aantal andere vragen te laten stellen?
  De auto staat 1000 km van huis, dus voordat ik de reis aanvaard moet ik zoveel mogelijk zekerheid hebben.
  is de prijs wel okee trouwens?
  Alvast hartelijk dank voor diegene(n) die de moeite wil(len) nemen om me te antwooden.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.