Tin Can is een productie maatschappij bekend van onder andere ‘Het Collectief Geheugen’ (RTL4) en Het Beste Idee van NL’ (SBS6)’. Naast diverse nieuwe televisie programma’s zijn wij momenteel ook bezig met de voorbereidingen van een zogeheten pilot; een proefaflevering waarbij de zender goed kan zien wat wij voor ogen hebben met het programma.

Voor de opnames van zo’n pilot voor Omroep Max zijn wij op zoek naar een (liefst) donkergroene Citroën DS, andere kleuren zijn niet per se uitgesloten. Omdat jullie een mooie club liefhebbers zijn, starten wij onze zoektocht hier, wellicht kan iemand van jullie ons verder helpen

Op woensdag 31 januari zullen wij de pilot opnemen bij het Kasteel van Breda, waarbij presentator (en kunsthistoricus) Paul Rem aan komt rijden in een Citroën DS. Naast hem, in de bijrijdersstoel, een (levende) kalkoen. We hebben een kalkoen die tv opnames gewend is dus de kalkoen zal niks geks doen en zit bovendien in een doos dus kan ook niets beschadigen. Meer details over de kalkoen en de inhoud van de pilot zijn uiteraard verkrijgbaar.

Tijden zijn nog niet definitief, wij verwachten dat de opnames in de ochtend zijn en zeker niet lang zullen duren, hooguit 1,5 uur. Hopelijk beschikt een van jullie over een dergelijke auto en heeft zin in een leuke ochtend waarbij de auto en de kalkoen de ster van de dag zijn. Uiteraard zullen wij de gemaakte kilometers (en eventueel

Geïnteresseerden kunnen een mailtje sturen naar het volgende e-mail adres: yara@tincan.nl, uiteraard ook met vragen, opmerkingen of tips.

Yara Gräber