Cursus électrique en sleutelservice Tull

Zaterdag 10 september

Met een DS weten we ons verzekerd van de mooiste aanblik die een auto kan bieden. We rijden zwevend door de toegepaste natuurkunde van warmte, hydrauliek en elektrotechniek. Maar een storing betekent soms het einde van de reis. Wie het wel eens heeft meegemaakt, weet dat pech onderweg heel leerzaam kan zijn. Niet alleen leren we dan het een en ander over onszelf maar ook ontdekken we al die geheimzinnige techniek. Om dit proces te stroomlijnen organiseert de Citroën ID/DS Club Nederland op gezette tijden cursussen, zodat het leren zich niet hoeft te beperken tot die momenten langs de kant van de weg. Het zelf onderhouden – sommigen spreken van verzórgen – van een Citroën DS is dankbaar werk. Ook wie over twee linkerhanden beschikt kan met basiskennis en geduld veel bereiken. De cursus Électrique helpt u op weg.

Na aanmelding ontvang je via e-mail een korte verhandeling getiteld: Elektrische stroom, wat is dat eigenlijk? als huiswerk. Dat begint goed, hoor ik je denken, maar het helpt als we basisbegrippen kunnen onderscheiden. In Tull aan ‘t Waal aangekomen is er koffie en maken we kennis met elkaar en met een ander onmisbaar naslagwerk. Daarna behandelen we de gekozen onderwerpen en leren we van elkaars ervaringen.

Een auto die we beter kennen rijdt nu eenmaal fijner en als ze door onszelf hersteld is en weer in het zonnetje staat te glimmen. Dan is alles weer vergeven.

Voor de cursus op zaterdag 10 september zijn nog plaatsen vrij!

Locatie: de Salon (bij het magazijn)
Waalseweg 35a Tull en ‘t Waal
Aanvang 10:00 uur met koffie, om 16:00 uur ronden we af.

De cursuskosten bedragen € 35,-. Lunchpakket gelieve zelf meenemen. Wij zorgen voor koffie en koek.
Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar: technischecommissie@citroeniddsclub.nl.
Graag in dit bericht ook even het lidmaatschapsnummer vermelden. Deze cursus is alleen voor leden van de Citroën ID/DS Club Nederland.

Ruud Bouman

Deze dag is de sleutelservice in de Espace Technique ook geopend, evenals het clubmagazijn (10:00-15:00 uur).
We helpen u graag.
Medewerkers Magazijn en Technische commissie

Deel dit artikel
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Loading…
Loading…

Bienvenue