Continental Edison Radio’s

Te koop: enkele Continental Edison radio’s voor Citroën ID en DS. De radio kan worden gereviseerd naar fabrieksspecificaties en speelt dan weer als nieuw. Een AUX ingang kan gemaakt worden voor het afspelen van MP3 (telefoon etc.)
De radio kan ook gemoderniseerd worden. De radio wordt dan: Stereo, 2×75/4×45 watt, krijgt moderne FM (ook als de radio origineel geen FM had), balansregeling, toonregeling, fader, automatische zenderzoeker, AUX ingang voor MP3. Aan de buitenkant ziet u helemaal niets van deze modernisatie.
Als extra kan ook: geïntegreerde Bluetooth voor het draadloos muziek streamen en handsfree telefoneren.
USB aansluiting, alleen in combinatie met Bluetooth voor het afspelen van muziek via USB-stick en het opladen van uw telefoon. Dit kan ook wanneer de radio uit staat.
DAB+, digitale radio.
U krijgt twee jaar volledige garantie op de radio.
Alle werkzaamheden kunnen ook op een door u zelf aangeleverde radio gemaakt worden. dit kan ook op bijvoorbeeld radio’s van de merken: ARA, Blaupunkt, Becker etc.
Ik heb ook nog enige originele NOS Blaupunkt speakers voor derde neus te koop, deze gaan onder het rooster onder de achteruitkijkspiegel. Verder nog twee NOS Becker hoedenplank speakers inclusief chromen rand.
Ferry Heruer
Inlichtingen e-mail: f.heruer@gmail.com
Deel dit artikel
  •  
  •  
  •  
  •  
Loading…
Loading…

Bienvenue