Nu de maatregelen rondom de coronapandemie enigszins versoepelen is het magazijn in Tull en ’t Waal weer geopend voor leden, elke dinsdagavond van 19:00 – 21:30 uur. Houdt u bij uw bezoek aan het magazijn de anderhalve meterregel in acht voor een ieders veiligheid!

Online bestellen

Het clubmagazijn verzorgt vanaf nu ook de verzending van onderdelen. Incidenteel is het ook mogelijk onderdelen op te halen na afspraak op dagen dat er vrijwilligers aanwezig zijn in het magazijn, contact opnemen via het e-mailadres.
Magazijnonderdelen kunnen nu via het mailadres magazijn@citroeniddsclub.nl besteld worden. In het antwoord op de door jou gestuurde e-mail krijg je het juiste advies over de gewenste onderdelen en je kunt de bestelling plaatsen. Er wordt de keuze aangeboden om de onderdelen op te halen of te laten verzenden via Post.nl. Ophalen gebeurt op afspraak op de dagen dat vrijwilligers aanwezig zijn in het magazijn in Tull en ’t Waal. In beide gevallen dien je vooraf de bestelling te doen via magazijn@citroeniddsclub.nl zodat de bestelling gereed gemaakt kan worden en bij de keuze afhalen het contactmoment minimaal is. Indien de bestelling compleet is, ontvangt je een e-mail met factuur, die voorzien is van een betaalknop nu betalen.
Zodra de factuur betaald is wordt de bestelling verzonden of kan de bestelling op het afgesproken tijdstip worden opgehaald. De nu betalenknop brengt je in de beveiligde omgeving van de betalingsprovider Mollie en de betaling afronden via iDEAL bij je eigen bank.

Magazijncommissie Citroën ID/DS Club Nederland