CitroExpo in het najaar of volgend jaar

Wij waren er klaar voor om met u een mooie CitroExpo te organiseren. De beursvloer was vol, de reacties op de indeling van de beursvloer waren positief en de agenda met vernieuwende items vrijwel ingevuld. De hele wereld is echter in de greep van het coronavirus en de daarop door overheden genomen maatregelen.

CitroExpo kan op 2 en 3 mei 2020 geen doorgang vinden. Vrijwel alle geplande evenementen, zowel landelijk als in veel omringende landen, zijn voor dit jaar afgezegd. De meeste evenementen zijn doorgeschoven naar volgend jaar. Voor CitroExpo hebben we ons nog even gericht op het najaar. We hebben daartoe de afgelopen tijd nog veel en intensief overleg gehad met meerdere betrokkenen. Uiteindelijk bleek toch het enig juiste alternatief CitroExpo te verplaatsen naar 1 en 2 mei 2021.

Het is tenslotte een van de grote Citroën-evenementen van West-Europa. We moeten daarom niet alleen de Nederlandse situatie in ogenschouw nemen, maar ook die in de omringende landen.

Wij gaan er vanuit dat u als club blijft deelnemen aan CitroExpo. Samen maken we van editie 2021 een succes. We zullen u later berichten en/of contacteren over uw inbreng, het thema en de verdere invulling van het CitroExpo 2021.

Organisatie CitroExpo
Leo Greiner
Thijs Wennekes

Deel dit artikel
  •  
  •  
  •  
  •  
Loading…
Loading…

Bienvenue