In de Evenementenhal in Gorinchem zal op 2 en 3 mei 2020 een groots rassemblement international de Citroën plaatsvinden, zoals alleen Citroënnisten dat kennen. Een evenement voor alles en iedereen die iets met Citroën te maken heeft, of wil hebben.

Het wordt een grootse rassemblement international de Citroën, zoals alleen Citroënnisten dat kennen. Met een up-to-date elan, ruim van opzet, een frisse benadering en ander jasje. Door een professioneel team met de ervaring en kennis om van deze CitroExpo een jaarlijks festijn te maken. De jeugd heeft de toekomst, dus de volgende generatie zal ook van ‘onze’ automobielen genieten; op hún manier. Niet in tegenspraak met de vorige generaties, maar ernáást.

We verwachten veel bezoekers en variatie in activiteiten en aanbod. Zoals je dat ook gewend bent van andere Citroën-evenementen. De Nederlandse Citroënclubs nemen deel aan CitroExpo, een Citroën-evenement met een nieuwe naam en locatie. Voor de liefhebbers is het evenement aantrekkelijk, de tarieven zijn bescheiden gehouden en het parkeren is gratis.

Voor meer info kunt u via mail@citroexpo.nl contact opnemen of op de website kijken.
De online kaartverkoop voor bezoekers start medio januari 2020.
Locatie: Franklinweg 2, 4207 HZ Gorinchem