Wel DS rijden maar geen enorme sleutelaar? Lees verder…

Volgens velen de meest IDeale DS. Mooie neus, simpele ID-techniek die veel minder snel stuk gaat dan haar complexe zussen. Met een lange ‘snelweg’ 4-versnellingsbak die maar een jaar is geproduceerd door Citroën. Oh ja, en de nieuwe 1965cc-motor met minerale LHM hydrauliek. Dus u kunt elk jaar Europa veroveren.
Deze auto is binnenstebuiten gekeerd, geheel roestvrij en heeft een uitvoerige anti-roest behandeling gekregen voor 20 jaar. Daarin is extra zorg besteed aan de felsnaden.
Technisch is de auto fantastisch en u hoeft feitelijke alleen regulier periodiek onderhoud te plegen. Natuurlijk elektronische ontsteking en een extra grote radiateur. Dus de Gotthardtunnel en een zwarte zaterdag is geen enkel probleem voor de voiture.

Maar daar houd het feestje niet op. NOS origineel vouwdakje zit erin die niet lekt! Originele Cibië-verstralers en een mooi opnieuw opgebouwd oud leren interieur met een tapijtenset waar een geluidswerende laag onder zit.

Na een algehele restauratie van 2014 is de voiture vrijwel alleen tijdens de vakanties gebruikt voor grote europese avonturen. Dus wie neemt haar mee voor haar volgende avontuur?

Vraagprijs: €28.500,-

Vragen? Stel ze gerust!
Antoine Pascal Lopez
E: veerbol@gmail.com
T: 06-22863849